Luktar för starkt och barnasinne!

HEJ

Här är himlen öppen och svart emellanåt, så ska man ut idag får man göra det mellan skurarna. Mellan skurarna så tog vi en sväng ner på stan där jag hade lite ärenden att göra och vi skulle till en lekpark i närheten som tösen önskade. Dock var himmeln bäcksvart då och jag förvånas över att det tog ett tag innan regnet kom. Det regnar nu och nu är vi hemma och har ätit lunch.

LUKTAR FÖR STARKT OCH BARNASINNE!

Jag behövde ner på stan och köpa ny nagelolja då min varit slut och jag märker att jag behöver smörja mina nagelband då det blivit lite fnas där. Jag är vanligtvis noga och smörjer varje morgon och kväll. Nu har jag glömt köpa vareviga gång jag varit ner på stan, men kom ihåg det idag. Jag hittade inte den jag tänkt köpa så fick bli den här – OPIPro SpaNail & Cuticle Oil . Men oj vad den luktar starkt, får nästan huvudvärk av den. Det var ett stort minus, men nu lär jag ju använda den, dem är ju inte gratis precis.

Barnasinnet ska man alltid ta fram och det är roligt att göra då andan faller på, och vad är inte bättre att göra det än när man leker loss på en lekpark. Visste ni att det många gånger förlänger livet, JO det är SANT!

Brukar ni leka loss och vad använder ni för produkter till naglarna?

19 reaktioner till “Luktar för starkt och barnasinne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s