Otur för med sig mer strul!

HEJ

Nu har vi fått mycket effektivt gjort, bilen är tvättad och även handlat. Bellis ville så gärna äta på Biltema, hon har sagt det i flera dagar och idag gick vi med på det då vi ändå hade ärenden nära där. Jag åt ingen mat, det var inget som passade mig i deras meny alls faktiskt. Men bilen fick vi tvättad, och bra tvätthjälp fick vi, hon var så noga och ordentlig.

OTUR FÖR MED SIG MER STRUL!

Som ni såg i inlägget innan så gick vårat handtag till balkongdörren sönder och vi ringde och anmälde det. BQ åkte till vår låsfirma och där hade de samma handtag som vi hade, de har väl standard varianter. Såhär i efterhand var det nästan pinsamt att man ringde och anmälde detta som felanmälan, för det var ju bara att skruva i igen, det var ju inget märkvärdigt att byta ut det. Det visste man ju iofs inte då sent igår att det var det. Hade dem kommit och gjort det hade det i alla fall blivit dyrare än 249:- som det kostade för låset.

Vi har tre datorer i detta hemmet, 1, en stationär, 2, en plugg/jobb dator och 3, en stor bärbar som vi har som en semester/foto och allmän dator. Helgen som var så kopplade jag in en HDMI-kabel i plugg/jobb datorn för att titta på en livekonsert, ja så jag kunde kika från datorn in i tv,n. Det gick hur bra som helst. DOCK, nu så fungerar den inte längre, den startar bara upp mot tv,n så att man navigerar datorn via tv,skärmen, gahhhh!

SUPERGO KILLE PÅ HP-SUPPORTEN!

Jag börjar bli stressad och får lite psykbryt på datorn och tv,n och känner att jag inte mäktar med det längre så ringer HP-support. Då kopplas jag fram till en lugn och sansad kille, TACK! Han säger hur jag ska göra, men ingenting händer. Vi kommer fram till att det är något fel på skärmen, det måste det vara och jag ordineras att åka till Elgiganten där jag köpte den. Där på plats ser de att skärmen är igång, men att den är väldigt svag, så man ser bara konturer på skärmen om man kikar på skärmen och lyste med en ficklampa. Därför måste den skickas in via service och det tar 2-3 V, neeeej! Ja ni läste ju ovan det var min PLUGGDATOR. Jaja nåväl det går lösa ändå, jag får ha muntlig examination via appen i mobilen istället, det fungerar det med. Samt skolprogrammet kan jag ha via vilken dator som helst, som tur var, hemska tanke annars. Den som blir mest drabbad är BQ, han hade ju sitt jobbprogram där i som han kopplas upp via sin jobbserver. Ibland passar det bättre att jobba hemifrån och då har han haft den.

Men men sådant här händer ibland och man får göra det bästa av det och enligt dem ska det vara ett garantiärende. Hoppas på det då, det låter annars som ett väldigt dyrt ärende.

Vad är värsta strulet ni haft, berätta gärna?!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Otur för med sig mer strul!

 1. Skönt att det löste sig bra med dörren. Tror att man måste stänga av från den kanal man skickar signaler när man skjuter upp mot tv. Fick lära mig i veckan av Wille när jag skulle kika på netflix ute på altanen en kväll.

  Gilla

 2. Tur att det inte var svårare än så att fixa dörren. Ja det hade väl varit pinsamt att ta dit någon att fixa det 🙈
  Så kul att kunna se konsert ändå.

  Gilla

 3. Det värsta strulet har inte handlat om mig själv utan om en kompis *peppar, peppar*. Hela hans examinationsuppsats försvann när han i stort sett var klar med den. Så han fick börja om. En riktig rysare som, åtminstone för mig som student, får håren på armarna att resa sig…

  Gilla

 4. Börjar något strula är det ju kört sen. Går ju troll i sådana saker. Just nu är jag bara allmänt förvirrad så ingenting fungerar i mitt liv känns det som.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s