Mirre är en klumpeduns!

Hejsan bloggvänner!

God förmiddag på er och fredagsfeeling till er alla! Igår när vi skulle gå lägga oss efter lite balkongmys så skulle jag stänga balkongdörren. Det är väldigt motdrag just vid dörren så man får ta i lite för att stänga dörren och vad tror ni händer? Handtaget går av och jag får det i näven, jippiee! Det har varit på gång ett tag att den är trasig, men har fungerat ändå. Nu dock orkade den inte längre och den gick av. Har anmält det till Riksbyggen och de förhoppningsvis ska komma under dagen och åtgärda det. Dock äger ju vi lägenheten så detta kommer ju bekostas av oss. De rådde oss att köpa handtaget själva, det blir billigare. Det blir annars att vi får betala kostnad för att dem åker och köper den åt oss. De kommer i alla fall installera dit den åt oss. Vi ska även anmäla detta till hemförsäkringen. Förmodligen kommer det inte kosta så mycket, men jag tycker alltid allt sådan här kostar. Man får alltid räkna med minst självrisk-kostnaden på 1500kr. Jaja, hänt har hänt och vad göra nu då!?

Vi ska åka till Låsservice nu för att se om det faktiskt inte är så enkelt så att man kan göra det själv. Hur svårt ska det vara?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Mirre är en klumpeduns!

  1. Vad tråkigt att den gick sönder. Alltid lite surt när det sker. Skönt iaf att dom kommer och fixar det åt er. Även om ni måste köpa ett nytt 🙂

    Gilla

  2. Vad mysigt du har det på balkongen alltså, det är ett måste att ha om jag flyttar till lägenhet! Hoppas dock det kommer lösa sig bra med handtagen, så jobbigt om det ska krångla så! Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s