Gps fick bestämma och bröllopsfika!

Hej

I morse tog vi då alltså bilen till Borlänge och åkte till Leos Lekland och 3 h fick man vara där, sedan var det nästa grupp som skulle in vid kl 13. De skötte det verkligen toppenbra. Det var mycket mindre folk där inne än det brukar och det märktes att de inte släppte in mera. För man kände igen dem som var där inne efter ett tag, det kom alltså inte in massa nytt hela tiden. De hade också satt upp handsprits-pumpar lite här och var så man hade tillgång till att sprita sig. De städade toaletterna 1 gång i timmen. Samt man såg personal som gick och sprita hela tiden, så de var inga problem att vara där.

Gps fick bestämma och bröllkopsfika

När det var klart så åkte vi till Kupolen för att köpa en bröllopspresent till några som gift sig i helgen som vi dock inte var bjudna på. Vi är i alla fall bjudna till dem imorgon på någon form av bröllopsfika. Har ni blivit bjudna på bröllopsfika någon gång trots att ni inte blev bjudna på bröllopet? Vi åt sedan gott på Pizza hut, jag tog sallad. Vi slog sedan in lekpark på GPS i bilen och den körde oss till en lekpark. Lite roligt faktiskt, man visste inte alls vad man skulle mötas av. Det var en medelstor lekpark med massa fräscha lekställningar. Denna gången var GPS-en alltså juste får man säga. Man hade ju kunnat kommit till något fallfärdigt.

Fixitlmk sommarutmaning i Länka Med Kärlek.

I facebookgruppen Länka med kärlek som jag och Kamilla håller i så har vi i julimånad en utmaning som vi döpt till #FIXITLMK Där finns det en fotoutmaning varje dag som en medlem sedan innan bestämt temat för varje dag. Dagens tema var Fotosession med någon. Skulle någon bli sugen att hänga på går det bra att söka medlemskap i LMK. För att vara medlem i LMK krävs bland annat att medlemmen har en aktiv blogg. Den som bidragit med flest bilder för varje dags utmaning kommer sedan belönas med ett pris. Vem vet det kanske kommer 2, 3, 4:e pris, det är vilket infall jag och Kamilla får.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Gps fick bestämma och bröllopsfika!

 1. Härliga bilder 🙂 Jag är inte så förtjust i pizzahut så det var länge sedan jag åt där men kanske borde göra ett försök igen 🙂
  Bröllops fika har jag aldrig varit på men det låter trevligt 🙂

  Kram

  Gilla

 2. Vad smart gjort av leklandet att göra så med besökarna. Pizza Hut tror jag inte jag ätit hos på mkt länge. Kanske när jag var i London senast. Ja utmaningen är rolig och tar sin lilla tid att rodda med varje dag men det är bara roligt att ha den som morgonsyssla då allt ska fixas.

  Gilla

 3. Åh vad gott med pizza hut, där har jag inte ätit på år och dar! Tror vi har de i malmö men jag är inte säker :O
  Får nog ta och kolla upp det där ^^

  Gilla

 4. Tror att det är vanligare nu att man kör bröllop med bara ett fåtal åskådare och sedan bjuder vilka man vill till bröllopsfikat, oftast vill de att man ska vara så några som möjligt på bröllopcermonin eftersom det finns risk för corona annars..kul i alla fall med bröllopsfika

  Gilla

 5. Vad bra att allt sköttes så bra på leklandet och vilken rolig idé att eran GPS fick bestämma. 😀 Kramis

  Gilla

 6. Det låter ju bra med en bröllopsfika i dessa tider när man inte kan bjuda alla man vill på själva bröllopet! Klart lite svårt att köpa en passande present. Du kanske kan berätta sedan vad det blev, när den är överlämnad 🙂
  Din lilla loppa är verkligen så söt på alla bilder! Och du tar bra bilder också förstås!

  Gilla

 7. Bröllopsfika har jag nog aldrig hört talas om, men alla gör som passar dom bäst. Ni verkar ha haft en härlig dag iaf. Delar mina bilder redan i LMK 🙂 Så roligt.

  Gilla

 8. Vilken härlig familjedag. 🙂
  Nej, aldrig varit på bröllpsfika men i år är ju inget vanligt år då man kan ha det bröllop man kanske egentligen vill så jättebra lösning av dem i dessa coronatider tycker jag!🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s