Hjälpreda och pore Control

Hej

God lunch på er, hoppas att ni har bra dagar och semesterdagar trots detta väder. Solen skiner här, men regnet hänger i luften och det är isvindar ute. Vi har bokat tvättstuga idag så vi får tvätta undan all tvätt och det tycker Bellis är väldigt roligt också. Hon älskar att vara med och hänga upp i torkrummet och få hänga kläder på galjar, vi har en duktig hjälpreda här hemma. Det ska ju bli en vecka med regn, och det är ju lite surt då BQ har en veckas semester nu. Det är ju stängt det flesta inomhusaktiviteter för Corona. Samt man vill heller inte göra inomhusaktiviteter heller känns det som just därför. BQ ska i alla fall unna sig massage har han sagt just för att hans rygg är lite sisådär. Vi pratade i alla fall om att ut och äta på fin restaurang någon kväll vi tre. Det är ju ordnat så man kan hålla avstånd.

Clarins Pore Control Serum

Måste själv tipsa för er om en produkt som jag tycker är väldigt bra och som minimerar porerna. På mig är det främst näsan som gäller. Många tror att man måste använda produkter som tar bort pormaskarna. I mitt fall är det inte så, då får jag bara ännu större gropar. I mitt fall handlar det om att osynliggöra dem.

Clarins Pore Control : Pore Control är ett ”expert-serum” som hjälper till att reducera synligheten av porer, jämna ut hudstrukturen synbart och ge ansiktet en hälsosam lyster. Den lättviktigta texturen lägger sig som en osynlig slöja som slätar ut huden omgående. Innehåller puder som med sin både optiska och mattifierande effekt minimerar synligt porerna genom att optiskt sudda ut konturen av dem och absorbera överskotts-sebum. De ljusförstärkande pigmenten efterlämnar en hud som ser vacker ut med lyster. Dermatologiskt testad. Icke-komedogen. Innehåller bl a: extrakt av vinblomsceller och ekologisk smultronträd-frukt (slätar ut hudstrukturen) och Tamarindpulp-syror (hjälper till att avlägsna döda hudceller som kan klogga igen porerna: hudytan utjämnas och texturen förfinas).

Har ni tänkt på det själva att det faktiskt inte alltid är bort dem ska utan man ska lika ofta osynliggöra dem så att säga. Hur är det för er, vilka produkter använder ni. Ta bort pormaskar eller minimerar ni groparna? Clarins tycker jag har bra produkter överlag. Jag använde förut Clarins 3 Step Skin Care 2 och var toknöjd med dem. En av de produkterna hettade huden då man rengjorde och det minimerade alla porer. Vet faktiskt inte varför jag sluta använda den.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Hjälpreda och pore Control

 1. vilken bra produkt , gillar clarins men inte testat denna då, ja men så mysigt med resturang besök, jag vill oxå gå ut och äta ngt kväll känns som hundra år sedan, får ta tag i detta för det flesta håller väl avstånd kan man hoppas,kram

  Gilla

 2. Just den produkten från Clarins har jag inte testat, men annars är det just Clarins jag använder till det mesta. Gillar dofterna och produkterna funkar finfint för mig! Lite dyrare, men tycker att de är väldigt dryga.
  Här söderut är det också trist väder, har varit en hel del skurar och massa blåst idag. Verkar tyvärr fortsätta så resten av veckan också.. Men behöver åka till IKEA någon dag så då passar det ju bra.

  Gilla

 3. jo då det är många resturanger som verkligen håller bra på avstånd . men fy sjutton vilket väder jag deppar ihop verkligen tycker syn om dem som har sem nu men änå skönt i från jobbet kanske

  Gilla

 4. Har inte provat denna produkt så tack för tipset 🙂

  Håller med om att det är tråkigt med vädret… jag har också semester denna sen jobbar jag nästa och sen har jag 3 veckor men svårt att veta vad man ska hitta på med en hel vecka med regn…

  Gilla

 5. Clarins gillar jag verkligen så kan tänka mig att denna är bra! Vet du om det är anti-aging i, för serum brukar ha det och vill helt undvika det så länge det går! Får nog kika in det 😀 ❤

  Gilla

 6. Jag brukar använda mig av The Ordinary när det gäller porer, jag älskar det märket! Clarins har jag aldrig använt tidigare men jag tackar för tips! Hoppas ni får en supermysig vecka nu trots regn så håller jag tummarna för att ni får mer sol än vad ni räknat med!

  Gilla

 7. Vad typiskt med vädret och en middag på restaurang är aldrig fel. Bra tips angående serumet! ❤ Kramis

  Gilla

 8. Skönt ändå med semester. 🙂
  Klä sig i vind och regntåliga kläder, packa en fikakorg och bege sig till skogen är alltid härligt. Så vida det inte ösregnar förstås. 😊

  Tack för bra tips 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s