En välpolerad Mirre, tjusigt!

Hej

God förmiddag på er, här ”harkel” skiner solen och visar sina bästa sida. JA eller inte alls, det regnar, great. Det ska väl tyvärr inte bli bästa vädret denna veckan som kommer som BQ har semester på. Ser ut som det är sol blandat med regn. Man får göra det bästa av det och hoppas att det är uppehåll en längre stund så man får sticka iväg och göra någon utflykt. Annars får man helt enkelt ta med sig paraply.

En välpolerad Mirre, tjusigt.

Fick lite sovmorgon idag av snälla älsklingarna och fick sova till 9:30 då de väckte mig för frukost. Jag har sedan duschat och haft lite kvalitetstid med diverse grejer jag smort mig med för att känna mig extra fräsch och det gör jag också. Jag använder mest av Rosenseriens produkter, tycker dem är toppenbra.

Har skrivit om dem här

ROSENSERIEN – SVENSKPRODUCERAD HUDVÅRDSSERIE

ROSENSERIEN – VAD TYCKER VI EFTER 3 VECKOR?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “En välpolerad Mirre, tjusigt!

 1. Här har det också regnat en hel del och det behövs betydligt mer regn än det som har kommit hittills… Hoppas att ni får någon vacker dag tillsammans så ni kan ge er i väg på utflykter

  Gilla

 2. Likadant väder här också regn, regn, regn… skall jobba två veckor till sen semester. Har hört att rosenserien är bra, men har aldrig testat den.
  Ha en bra vecka!
  Birgitta

  Gilla

 3. Får verkligen hoppas på bättre väder snart, saknar solen nu efter allt regn! Härlig dag det lät och att få börja med lite sovmorgon, inte att klaga på 😀

  Gilla

 4. Tja, när det gäller vädret så är det bara att gilla läget, man kan ändå inte ändra på det, men ändå typiskt just när BQ har semester. Skönt för dig i alla fall att få en rejäl sovmorgon och tid att ta hand om dig själv…det är också guld värt.

  Gilla

 5. Som hundägare är jag ju van vid att det är bara till att ta på sig regnkläder och ge sig ut.

  Måste dock medge att jag som gillar och vill ha sol och värme på sommaren inte alls gillar vädret de senaste dagarna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s