Broccoli och köttbullar?! kan man det?

Hej

Go´kväll, snart läggdags för tösen och vi ska kika på något och ha lite egentid och söndagsmys. Tösen har hjälpt pappa och dammsuga bilen nu på eftermiddagen, hon tycker det är superduperkul. Hon gör det också riktigt bra, hon kommer ju åt lättare och är väldigt noga överallt. Jag håller mig hemma fortsatt eftersom jag är något hängig, men det är bättre så det är nog bara någon liten bacill eller avkylning eller något. Vi har snart kikat klart på serien The Inmate på Netflix och nja den håller inte helt måttet, men man vill ju se klart serien i alla fall eftersom att man vill se vad slutet blir. Därför kanske det blir en film ikväll istället som det känns.

Ikväll är det ugnspannkaka här och det är en av tösens älsklingsrätter. Jag lagar den alltid efter grundrecept. Har ni några tips på lager vad man mer kan ha i. Vet att de brukade ha i broccoli hos Bellis dagmamma, men det har jag inte testat. Jag har faktiskt, (fniss) haft i skurna köttbullar i när jag redan gjort smeten en gång och Bellis ville ha ugnspannkaka. Hon klagade inte. Men för mig är det bacon eller skinka tycker jag.

Hur gör ni er ugnspannkaka?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Broccoli och köttbullar?! kan man det?

 1. Så duktig hon är som hjälper till. Jag har varken haft broccoli i eller köttbullar. För mig ska det vara fläsk eller bara ha ugnspannkakan som den är 😀

  Gilla

 2. Blåbär och favoritchokladen är en hit i pannkakan, går bra med vilka bär som helst egentligen. Morot, purjolök och bacon kör vi ofta här, eller potatisbitar, ostbitar och bacon. Det går också jättebra att blanda i överblivna grönsaksrester, ost och köttfärs efter tacomyset..

  Gilla

 3. Ugnspannkaka har jag aldrig gjort men måste testa det! Krya på dig! 💕

  Sambon hade feber, muskelvärk, hosta och luktsinnet försvann. Så han fick alla typiska symptom men fick sån tur var en mild variant!

  Gilla

 4. Vilken duktig tjej som hjälper till så noggrant. Jag föredrar bacon i ugnspannkaka och har aldrig testat något annat. 😀 Kramis

  Gilla

 5. Jag gör aldrig ugnspannkaka då det inte är någon favorit här hemma.
  Bra med liten städhjälp 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s