Det ringer på dörren och där är det gubbar?!

HEJ

Idag eller rättare sagt igår märkte jag det då vi var och handlade så var jag trött och matt i kroppen. Det bara flög på mig inne i affären. Sedan kände jag mig vissen resten av kvällen och så även idag. Det är ingen större fara, men nu får jag ju såklart då hålla mig hemma. Trökigt och det är trökväder ute med. Bellis och BQ får ge sig iväg och hitta på något snart, för Bellis är väldigt uttråkad. Nu kikar dem på en av Madickenfilmerna. Bellis favorit den då Lisabeth stoppar in en ärta i näsan.

DET RINGER PÅ DÖRREN OCH DÄR ÄR DET GUBBAR?!

På tal om något kul, igår då jag höll på städa och Bellis fick gå in och leka lite med sina vattenleksaker i duschen en stund för hon är så inne på att vi ska åka bada hela tiden. Jag förklarar hela tiden att det är ingen som badar nu för det är inte skönt varken på vatten eller land. Hon ska ändå bada för gör inget om jag fryser lite säger hon, hehe. Ja nåväl lösningen fick så då bli att hon får leka med vatten i badbaljan och jag fick städa i lite lugn och ro. Då ringer det på dörren och där står grannen med ett stort fat med jordgubbar som hon ville ge till Bellis, så sött. Hon frågar efter henne men då står hon ju som sagt i duschen. Bellis ringde på hos dem sedan och sa tack. De hade varit till grannkommuns självplock och plockat en hel del.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Det ringer på dörren och där är det gubbar?!

  1. Nämen åh vad fint av dina grannar, vem blir inte glad av ett sånt besök när man får jordgubbar?! Så guldvärt och fin tanke 😃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s