Motivationen finns inte där på samma sätt!

Hej

God morgon på er, vilket härligt väder jag fick gå hem i spöregn efter jag lämnat tösen på fritis. Det vräkte tämligen ner och jag kände mig som en åskledare som hade åska och blixtar ovanför mig, GREAT. Annars är det bra att det regnar, skog och mark behöver det verkligen. Man får tänka på våra bönder som livnär sig på sin gård och de behöver regn emellanåt. Bellis tyckte det var jätteskoj hon älskar allt med vatten. Bellis ena fröken har konstaterat att hon förmodligen kommer öppna badhus när hon blir stor för hon kan verkligen bada i allt som går, lilla hjärtat.

Motivationen finns inte där på samma sätt!

Jag tycker det är svårare att plugga nu på sommaren. Alltså jag gör det ju och jag lägger in 100%, men tycker det är tråkigare nu. Det känns lite surt då andra har semester och jag vanligtvis brukar ha det jag med. Ja när vi ska till Gotland, så är det inte full semester då utan jag måste ta all tid som går till att plugga också, det känns lite tråkigt faktiskt. Likaså då BQ har semester nästa vecka så måste jag sitta då med. JAJA jag vet det är så och jag VET VET VET VET men man är inte mer än människa för det. Jag tycker det är surt att vi inte har sommaruppehåll, dels så man haft chans satt sommarjobba och på samma sätt som alla andra fått varit helledig några veckor.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Motivationen finns inte där på samma sätt!

 1. Jag förstår vad du menar. Jag pluggar ju också och jag har inte heller något lov. Jag är dock snart klar med kursen men det känns ändå lite tråkigt att plugga 🙂

  Gilla

 2. Jag kan ju bara sätta mig in i situationen att plugget kanske inte känns som man vill nu under sommaren medan andra har semester. Jag skulle ju själv föredra att ha lite sommarlov under sommaren och ge järnet som under vår och höst liksom. Men njut verkligen massor när ni ska till Gotland och försök lämna tankarna om plugget hemma då! ❤

  Gilla

 3. Åh jag håller verkligen med om det om att plugga under sommaren, det är inte samma sak och man har svårt att hålla koncentrationen! Kom ihåg att unna dig lite ledig tid! Det förtjänar du verkligen när du pluggar!

  Gilla

 4. Ja, nej jag håller helt med dig. Dock har jag sommaruppehåll men har två uppsamlingstentor som ska skrivas i augusti och det kräver full fokus och jag ger absolut inte 100% på plugget tyvärr. Något jag verkligen skulle behöva! 😛

  Gilla

 5. Jag fortsätter envist vidhålla att på sommaren då ska det regna på nätterna och var solsken på dagarna. Haha

  Sen tycker jag också att alla föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet borde ha ledigt med betalning (typ semester) när barnen har lov. Minska antalet semesterdagar för oss i gengäld. Jag tror att barnen hade mått bättre, föräldrarna hade mått bättre och när vuxna mår bra presterar vi bättre.

  Tråkigt att ni inte har sommaruppehåll, tycker du har all rätt att gnälla över det! Hoppas att du kan få känna ledighet någon dag under sommaren iaf.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s