Men måste ju ha trosor på mig?!

Hej

Denna onsdag vart lite speciell och fulltankad. En toppenhärlig dag minsann. Den startades med att jag lämnade tösen på fritis och jag gick till frissan. Sköt att få styr på håret igen och vi la i en kallare hårfärg för att matta ner det en aning, det vart snyggt. Min frissa har t.o.m så färskt som igår startat upp egen verksamhet och tagit över en frisörsalong där förra ägarna ska gå i pension. Dem går på semester nu och kommer rusta och fixa klart till nystart som är vecka 32. Ska bli toppenkul att se hur de har fått det sedan. Jag tänkte kika in där då då de har rustat klart det. Anna förklarade hur de ska få det och låter som det kommer bli toppenfint.

Men jag måste ju ha trosor på mig, fy på sig?!

När jag sedan hämtade tösen så gick vi till stadslekparken och där träffade tösen på sin fina klasskamrat A. Dom lekte loss i flera timmar och hade det så toppenkul man bara kan tänka sig. Det finns vattenfontäner där i lekparken och ja i ett sekundögonblick sprang tjejerna rakt igenom strålarna och ja ni kan ju tänka er de var totalt plaskvåta, dyngsura. Så ja vad gör man, hon kunde ju inte gå hem sådär blöt. Så jag gick och handlade en klänning och trosa på gallerian och turligt nog hade Kappahl storrea. A,s mamma fick göra likadant, fniss. Ja vad säger man, plånboken fick lida och mammor fixar allt. Hädanefter måste jag alltid ha baddräkt och ombyteskläder med när vi ska dit.

Jag har även hunnit med att ta en lång rask powerwalk, skönt värre?!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Men måste ju ha trosor på mig?!

 1. Så härligt att kunna leka lite i vattnet och sedan springa av sej 🙂 tur att dom hade khpal nära så att du kunde gå och köpa nytt ombyte. Mammor fixar verkligen allt ❤ tycker att du blev super snygg i håret 🙂

  Gilla

  1. Så härligt att kunna leka lite i vattnet och sedan springa av sej 🙂 tur att dom hade khpal nära så att du kunde gå och köpa nytt ombyte. Mammor fixar verkligen allt ❤ tycker att du blev super snygg i håret 🙂 min kommentar blev anonym 🙂

   Gilla

 2. Roligt att de får leka iallafall vad gör det att bli lite blöt😊 Bra det var nära till affär då du kunde köpa nytt!

  Gilla

 3. Vad fin du var i håret! Det passar dig jättebra! Och vad kul att tjejerna hade så roligt ändå! Det är väl ändå det sommaren handlar om?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s