Sitter på ett hett tips!

Hej

Vilka ljuvliga sommarkvällar vi har nu. Ikväll var det ju underbart, lite svala vindar men ändå varmt och skönt, precis i min smak. Vi kom nyss in från balkongen och har suttit och myst där BQ och jag nu efter tösen lagt sig. Jag testade min rygg ikväll och tog en rask powerwalk på vår runda som heter ”långa tråbacken” den tar ungefär 45 min och det var jätteskönt. Lite stelt vart det måste jag väl säga, men det verkar ha gått bra. Får se imorgon helt enkelt om jag gjorde rätt eller ej. Om jag var för tidig eller inte. Jag anser att jag måste komma i form och röra på mig och jag tror att min kropp behöver det.

Sitter på ett hett tips jag tänkte delge er!

Vi har kikat lite serier nu BQ och jag om kvällarna och jag måste tipsa om dels en serie och även en film.

Filmen heter – Miracle in Cell No. 7 : En pappa med en intellektuell funktionsnedsättning har separerats från sin dotter och måste bevisa sin oskuld när han döms för mordet på dottern till en högt uppsatt man. Grymt bra film, man blir både gripen, glad och man gråter hejdlöst. Det är bland de bästa filmerna jag sett så kan inte annat än att ge högsta betyg på den. Det är verkligen en film jag kan rekommendera er att se.

Serien jag tänkte tipsa som heter istället – El recluso eller på svenskt Netflix heter den The Inmate: En före detta marinsoldat går under täckmantel i ett mexikanskt fängelse för att infiltrera ett gäng som misstänks ha kidnappat en amerikansk domares dotter. Vi har inte sett klart serien, men det vi sett så verkar det vara en bra serie detta med. Det är lite känsla utav Prison Break och det är ju förvisso inte illa pinkat för Prison Break är en av de bästa serier som gjorts om du frågar mig.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Sitter på ett hett tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s