Födelsedag alá solostyle

Födelsedagsfirande på en plats där vattenscootern hägrade

Idag fyller älskade BQ år och han ville inte ha något kalas. Vi firade alltså själva och tog tårta och picknick med oss och åkte till ett fint ställe och satt där och hade det mysigt. Jag har börjat hosta lite också, men det är för allergin, men som sagt i dessa tider så ska man inte ta för givet så därför chansade vi heller inte, vi får ta det och ses snart ändå. Notera en annan grej, Bellis hår solblekts, så det ser ut som om hon har gjort slingor i håret, det är så fint. En annan måste färga för att få solkyssta slingor som hon har. Det var så skönt satt sitta där, det fläktade skönt från dalälven och det var mysigt att sitta och kika på vattenscootrarna som åkte förbi gång på gång.

Har ni åkt vattenscooter någon gång?, det skulle jag vilja testa. Jag har åkt snöscooter.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Födelsedag alá solostyle

 1. Det blev en fin födelsedag ni firad.
  Som du skriver vi måste ta ansvar att skydda oss mot den underbara solen. Snöskoter äger vi ett härligt färdsätt att sig upp på fjället. Inget fan av vattenskotrar.

  Gilla

 2. Grattis i efterskott till F. Är det hans dag får han välja hur han vill ha det. Snöskoter åker eller kör vi varje vinter. Vatten har jag bara åkt några gånger. syster hade det på sitt landställe som vi tävlade med ute på havet.

  Gilla

 3. Men så härligt solkyssta slingor i håret och med ett mysigt födelsedagsfirande. Hoppas att det bara är allergin som spökar för dig. Skulle vara trist att bli sjuk såhär på sommaren. Vattenskoter har jag aldrig åkt men ett ex antal gånger snöskoter. 💕 Kram

  Gilla

 4. Men så söt hon är! Jättefin i håret med solslingorna!
  Vi har en vattenskoter och jag har provat att köra men jag tycker att det är lite läskigt faktiskt. Fast jag är inte jätteglad över vattenaktiviteter. Men det är en frihetskänsla på något sätt, att ta sig fram på en skoter.

  Gilla

 5. Ser hur mysigt ut som helst! Jag har aldrig provat vattenscooter däremot min pappa fick prova som 50-års present i Turkiet för många års sedan. Hoppas ni haft en fin dag! Kram ❤

  Gilla

 6. Vad mysigt med firande med tårta och picknick. Tycker det är så fint när håret solblekts både mitt och lill tjejens har gjort det och det ser så somrigt ut.
  Bellis är så söt på korten

  Gilla

 7. Vilken härlig dag ni fick, Vädret ska ju vara bättre och varmare upp i landet nu än här. Ändå har vi varmt så det räcker till tycker jag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s