Födelsedag alá solostyle

Födelsedagsfirande på en plats där vattenscootern hägrade

Idag fyller älskade BQ år och han ville inte ha något kalas. Vi firade alltså själva och tog tårta och picknick med oss och åkte till ett fint ställe och satt där och hade det mysigt. Jag har börjat hosta lite också, men det är för allergin, men som sagt i dessa tider så ska man inte ta för givet så därför chansade vi heller inte, vi får ta det och ses snart ändå. Notera en annan grej, Bellis hår solblekts, så det ser ut som om hon har gjort slingor i håret, det är så fint. En annan måste färga för att få solkyssta slingor som hon har. Det var så skönt satt sitta där, det fläktade skönt från dalälven och det var mysigt att sitta och kika på vattenscootrarna som åkte förbi gång på gång.

Har ni åkt vattenscooter någon gång?, det skulle jag vilja testa. Jag har åkt snöscooter.

12 reaktioner till “Födelsedag alá solostyle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s