VILKEN PÄRS OCH PINA – HEMSKA DAG

Vilken hemsk dag, fy vilken pärs och pina rent ut sagt.

Jag har haft en hemsk natt. Dels för hettan fy vad äcklig värme det blir av denna värme. Jag tog mig en nästan för kall dusch igår kväll och så somnade jag sval. Jag vaknade dock i natt av lilla Lukas flåsade av värmen, sötisen. Vaknade sedan igen tidigt av morse att jag hade sådan värk i ländryggen och när jag reste mig upp fick jag inge stöd i högra benet, SUCK. Jag har alltså dragit på mig värk igen som jag hade för 2 månader sedan. Det är nån form av ryggskott antar jag. Fredrik kunde inte åka till jobbet i morse för jag är sängliggande och han har fått hjälpa mig ta mig till och från toalett och sängen. Värken kommer och går och jag kände redan i början av veckan att ryggen kändes stel liksom. Jag har varit som sagt sängliggande idag och ibland är jag uppe och går för att kunna röra på mig. Jag tog mig upp och ner från trapporna tidigare idag för att försöka röra på mig lite genom att gå på gatan utanför här. Det var rena pinan att gå upp och ner för trapporna, men det gick.

Jag är något bättre nu ikväll, vilket känns skönt. Nu är det fredag också och BQ och Bellis har varit och handlar och det vankas god middag ikväll tydligen. Detta inlägg har tagit flera timmar att skriva för jag kan inte sitta mer än 5 min åt gången.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “VILKEN PÄRS OCH PINA – HEMSKA DAG

  1. Värmen är så skön men hemsk. Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Så nu snart är de sova för mig då jag jobbar imorgon

    Gilla

  2. Men fy din stackare! Har du ingen kiropraktor du kan vända dig till? Det är ju bara en kortvarig lösning men de brukar ju kunna få loss det som låst sig eller liknande. Har varit min räddning många gånger!
    Hoppas verkligen att det ger med sig!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s