En lakrits och en pralin

Bruna chokladralinen som fäster sig i hjärtat som svarta lakrtitstrollet redan gjort.

Vi är alltså hundvakt åt denna vackra vovve och det är så roligt för han och Enzo är inte det minsta lika. Enzo är en cool gammal herre som finner sig i det mesta och han kan man gosa med i oändlighet. Bellis kan hålla på att gosa hur mycket som helst, han älskar det. Luckas är mer på sin vakt och morrar om det blir för mycket. Jag är dock inte ett dugg orolig, han säger till väldigt snällt. Såklart måste man ju ha koll. Han visar då han vill gosa, men han visar lika tydligt då det är nog. Enzo lunkar då man är ute och går, Luckas är allert och supertaggad. Luckas tycker inte om hala golv som han uppfattar att våra är. Så vi har fått lägga ut mattor i varje rum så han känner sig trygg annars står han och piper om vi är i ett rum han ej törs gå in i. Luckas vill ligga nära och vill ha flocken samlad. Är vi i olika rum blir han lite orolig och går runt och kollar vad vi alla är. Enzo blir varm snabbt och vill inte ligga nära länge och han är cool gubbe nu och är trygg och ligger där han får för sig liksom. Så två härliga personligheter båda två. Ingen av dem är inte som vår Bellman, vilket faktiskt är lite kul att det kan skilja sig så mycket. Även hundar är olika individer liksom vi.

Luckas är en herre som fyller 6 år och Enzo är en herre som är fyller 11 år

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “En lakrits och en pralin

 1. Visst är det fantastiskt att våra fyrbenta vänner är så olika individer!?! Vår lilla loppa är en riktig fegis, men hon har ett mycket tydligt kroppsspråk oavsett om det är rädsla för något högt ljud, eller om hon vill busa. Som kontorshund har hon så roliga rutiner när vi kommer till jobbet också. Allt ska göras i en viss ordning, men kan tydligen inte hälsa på en kollega som står innanför dörren när det inte är honom hon brukar hälsa på först, ha ha!

  Gilla

 2. Vilken tur att ni kan passa hund ibland. 😊
  Kan inte tänka mig livet utan hund nu då man har det.
  Japp, det är så kul att alla hundar är olika individer 😀
  Det gör det ju svårt att jämföra med den man hade innan med, något jag alltid försökt undvika för tycker inte det är rätt mot någon av dem. 🙂
  Mina har flera olikheter men också likheter.

  Ha det så skönt i underbara värmen 😊

  Gilla

 3. Det är ju så mysigt att vara hundvakt, nu var det ett tag sen vi var det!!
  Hunden vi passade bor inte kvar hos familjen den bodde hos, så blir inte med hundvakt passning här ^^

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s