Mitt är mitt och ditt är ditt, OK?!

Det måste finnas någon måttlig gräns också!

Jag tycker om sol och sommar, och tänker inte säga något annat. Jag tycker dock att det är för varmt nu, jag mår illa idag av all värme och känner mig lite susig i huvudet liksom. Jag orkar ingenting, det skulle behövas städas här hemma och jag vill gå min dagliga 1h raska powerwalk, men det kommer jag inte orka idag, möjligtvis inatt i så fall. Märks på Bellis också, hon är sur och tvär idag. På tal om sur och tvär så är jag också det. Jag skulle bara för skoj skull se igår och sökte på sweetwords på google för att se vilka av mina bilder som kom upp. Då ser jag att vissa av mina bilder där ligger på en konstig adress. När jag sedan kollar runt på webbshoppen så ser jag att det är många andra bloggare som finns där och och som de gör som att vi är till salu. Några av bloggarna har jag faktiskt skrivit till och uppmärksammat dem om detta så de vet.

Jag klickar in mig på bilden och vad ser jag då?

Min bilder ligger på en tysk webbshop där man helt enkelt säljer sweetwords. Sweetwords kostar 371,02 kr på reapris. Sedan skrollar jag ner och ser att det är flera av mina bilder där under också. Det är sammanlagt 9 st bilder som de tagit från min förra blogg hos nouw. Det som jag uppmärksammat och var av den anledningen också som jag valde att byta bort nouw är för att nouw äger mina bilder. Så är det nog på de flesta portaler. När man lägger in bildar hos då nouw trots att jag skapat den som en jpg bild så omvandlas den om till en WEBP-fil. Med det sagt då så äger nouw mina bilder krasst sagt och då har de rätten att sälja mina bilder om de så vill det. Det vet jag såklart inte om det är så i detta fallet SÅKLART inte, tänker INTE anklaga någon i detta, OK?!

Så kollar jag vidare på google och vad tror ni då?

Jo jag fann att jag fanns på två webbshoppar från tyskland och jag har mailat dem. Jag har mailat dem igen och även nouw och frågat vad de har för ansvar i detta. Nouw har såklart inte svara. Än en gång vill jag poängtera att jag vill inte anklaga någon och säger inte på något som helst vis att nouw är ansvarig för detta. Påpekar bara att det är mina bilder ifrån nouw och länken är inte ändrad utan det är nouwlänken som fortsatt är då man högerklickar på bilderna från webbshoppen. Jag har kollat runt och läst mig för och man kan anmäla dem för falsk reklam och det kommer jag göra om de inte tar bort mina bilder från deras webbshop

Jag kommer inte skriva ut adressen till webbshoppen, för jag vill inte att det ska finnas någon länk till dem som leder till min nya blogg här. Är ni nyfikna får ni helt enkelt leta rätt på det själva.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Mitt är mitt och ditt är ditt, OK?!

  1. Men fy vad läskigt! Hoppas den andra webbshopen hör av sig snart och tar bort bilderna! Du får komma med en uppdatering om hur det hela utvecklar sig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s