Fotoutmaning 2020

Jag som älskar att fotografera tyckte det skulle vara superskoj att haka på en fotoutmaning just om foto. Emschen har en fotoutmaning i juni i 4 delar där man har en vecka på sig att komma på ett foto till temat.

Välkommen juni TOLKA – En kväll i juni

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Fotoutmaning 2020

  1. Fina bilder! Du är så snabb med tolkningarna! Jag glömmer nästan bort dem men har ofta en tanke från början. Det har jag dock inte denna veckan, vi får se vad det blir.

    Gilla

  2. Fina bilder. för några år sen fotade jag en hel del, men av någon anledning har jag tappat det. Blir ju så mycket bättre bilder med en riktig kamera.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s