Elegant och ljus, som ja gillar det!

Sådärja nu är nya naglarna på plats och jag älskar dem,

Tycker dem vart så eleganta och snygga. Jag ville ha mer ljusa och neutrala denna gången och inser att jag trivs bäst i det faktiskt. Nu har nyss bruna labben kommit hit också, så söt, lilla chokladpralinen. Ska visa honom sedan, men just nu är han så glad och lycklig så det är omöjligt att få en bild då han är still, fniss.

Vi ska ta en promenad i värmen nu och hämta Bellis från fritis. Bellis ska sedan hem till en kompis och leka.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Elegant och ljus, som ja gillar det!

 1. Nej men du förstår nog inte min avundsjuka på naglarna nu, wow så fina de är! Man blir ju så pigg av att ha fixade naglar också 😍

  Gilla

 2. Åh vilka fina naglar! Själv skulle jag nog få panik i såna långa naglar haha… 😉 Har aldrig haft långa egna eller gjort förlängning.
  Så härliga bilder på dottern i förra inlägget! Du är duktig med kameran eller om du använder mobil 😉 🙂
  /Maria

  Gilla

 3. Åh så fint det blev! De ser naturliga ut men ändå eleganta! Jag brukar ibland själv fixa fransk manikyr men det är lite meckigt så det blir inte så ofta.
  Så mysigt med en liten labbe, gissar att det är en labrador? VI har en liten dvärgpudeltik, Lowa, som är 7 månader och en riktig liten prinsessa, vårt sockerhjärta! När det är så här varmt har jag svårt att få den fysiska aktivitet som min ADHD kräver för att hålla sig något mindre framträdande, men promenader med Lowa hjäper lite grann. Skönt!

  Gilla

 4. Snygga naglarna blev 🙂

  Körde alltid naturliga eller svagt rosa då jag gjorde naglar.
  Nu har jag mina egna och målar själv. Skönt och man sparar mycket pengar 🙂

  Gilla

 5. Snygga naglar! Jag kör på mina egna nu, inte lika kul eller snyggt men väldigt skönt.
  Vi är och badar i en av de tre sjöarna vi har i kommunen, underbart!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s