Kanske besöker vi blåkulla, vem vet!?

Vi kommer kanske besöka blå jungfrun, vem vet?

Nu är det inte så långt kvar tills vi ska till Gotland, ja hela juli ska gå först. Ändras inget angående pandemin vi är i så kommer vi åka SÅKLART. Jag har fått massa tips på vad man kan göra där. Jag har förstått att vi kan se och göra massa utan att behöva trängs med folk. Blå Lagunen eller Bäsketräsk, Åminne Restaurang, Burgsvik, Glassmagasinet, Fårö, Kalkstensbrott, Se Raukar, Lunch på creperiet. Vår stuga vi hyrt ligger nära Tofta strand, dock är ju det väldigt besökt strand. Vid vår stuga ligger ett bageri 300 m bort och då kan vi få färskt bröd till varje frukost morgon, så gott. Kanske kommer vi besöka Blå Jungfrun, vem vet? Jag har redan varit dit faktiskt med min klass i mellanstadiet, superhäftigt ändå faktiskt.

Har ni varit på Gotland och vad var den bästa upplevelsen ni gjorde där, vilka tips ger ni oss?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Kanske besöker vi blåkulla, vem vet!?

 1. Åh, jag har bara varit på Gotland två gånger… En gång hyrde vi ett hus tillsammans med en annan familj och den gången bodde vi på Sydöstra sidan i När. Mycket fint och trevligt. Mamman i andra familjen hade varit mycket på Gotland så vi bilade runt en del och bland annat besökte vi en park med vildhästar (Russ) i Lojsta Hed. En trevlig och lite annorlunda upplevelse.
  I höstas tog vi en weekend i Visby, jag och mannen min. Då blev jag lite smått kär i självaste Visby, faktiskt. Så mysigt! Skulle åkt dit i slutet av april, men nu hoppas vi på att kunna åka i höst istället 🙂
  Hoppas ni kommer iväg som ni tänkt!
  /Maria

  Gilla

 2. Åh jag hänger gärna med till Gotland, vill så gärna åka dit! Blev så frustrerad i sexan när vi kunde ha åkt dit på klassresa – men majoriteten valde att åka ut i skogen och sova i tält?! Förstå min frustration :’D Men hoppas ni kommer få det hur härligt som helst, njut! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s