Vilken härlig sommardag

Livet är en fest och så bra kan man ha det!

Igår tog jag tagit paus från allt med social media och umgicks med vänner och haft det bra. Varit ut i det fina vädret och timmarna bara flög fram. Barnen lekte så fint så, plaska på, lekte, lekte och lekte, så goa. Det har varit en toppenbra sommardag, med god mat och fina vänner. Det är så skönt att bara kunna släppa allt för en dag och bara få njuta och umgås och tänka bort alla måsten och allt som får en att grubbla och sådant. Mot kvällningen kikade barnen på tv och då kunde vi föräldrar få snacka mer än man hunnit innan på dagen och det är så viktigt och härligt när man kan det också.

Idag vet jag inte vad som står på agendan, men någon uteaktivitet ska vi ju såklart göra, det är ju jättefint väder idag med. Vi har tvättstuga fram till 11 sedan sticker vi och gör något. Skönt att tvätta undan alla blöta handdukar och allt sådant nu efter helgens allt badande. Samt att jag har bäddat rent alla sängar också.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Vilken härlig sommardag

  1. Vilken härlig dag ni har haft, det har varit jättefint väder hos mig med. Jag ska tvätta på onsdag så då är det dags för mig. Skönt att få det gjort 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s