Går vettet ur oss i midsommar?

Tösen gjort denna fina midsommarstång på fritis och hade med sig hem idag, så otroligt fiiiin.

Blå blå himmel och vatten, blå blå himlar och hav

Man imponeras hela tiden hur stora barnen blir. Denna fina midsommarstång hade dem gjort på fritis denna veckan och den kom hon hem med idag, så fin! Så duktig hon är. Jag var också väldigt pysslig och kreativ som barn. Imorgon har BQ tagit en ledig dag, ska bli mysigt att ha tors till söndag lediga tillsammans. Synd att man inte hade sommarbostad eller något så man kunde få den där riktiga skärgårds, sommarkänslan som man önskar sig. Ja ni vet reklamen på Pripps Blå, den är ju klockren.

Nu ska jag åka storhandla då BQ kommit hem från jobbet, antar att det kan vara en bra dag att handla, är nog mycket mera i morgon som ska handla inför midsommar. Hoppas att vi kan hålla oss nu i midsommar att vi håller oss till de restriktioner och förhållningssätt vi är anpassade att göra.Det förstör så mycket annars om vi inte kan försöka stålsätta oss. Ju mer vi håller avstånd och vi sköter oss, blir vi ju av med det snart. Ja blir av med smittan kommer vi nog aldrig vad det verkar, men att man planar ut den mer och mer.

ÄR NI LIKA RÄDDA LÄNGRE, spritar och tvättar er och håller avstånd som det är sagt?

10 reaktioner till “Går vettet ur oss i midsommar?

 1. Hej hej, ja vi försöker vara lika försiktiga som tidigare. Risken är ju stor att det kommer en ny våg av smitta tyvärr säger de där som förstår sig på det. VI tänker i alla fall hålla avstånd men vi ska fira midsommar ändå, ordentligt! Det går ju så lätt och bra när man är utomhus, då kan man ju både fika, äta, spela spel och umgås även om man sitter på två metras avstånd. Men tänk så många kramar man kommer att både ge och få när Corona-tiden är över!! Galet härligt ju!!! Längtar dit!!!

  Gilla

 2. De gör fina saker i skolan och på fritids numera, jättefin midsommarstång, känner sj att det är viktigt att hålla avstånd då sjukdomen är lömsk och det är mycket man inte vet samt att man inte gärna vill smitta andra om man skulle tillhöra de lättaste fallen som tydligen bara får lite huvudvärk och enstaka nysningar..

  Gilla

 3. Jag får väl säga som så att det är tur att inte alla bör munskydd för så snart jag möter någon med munskydd håller jag omedvetet andan då jag känner att de är sjuka. Hade alla haft det hade jag inte kunnat andas😂. Jag är noggrann och håller distansen och jag ber att alla ska vara det!!!
  Så fin midsommarstång hon gjort… önskar er en riktigt fin midsommar

  Gilla

 4. Jag tror att de flesta i alla fall där jag bor lärt sig leva med Corona och lever på som vanligt men följer restriktionerna. Skönt att landet öppnat upp igen. Nej jag är inte rädd för det. Får man det så får man. Vem vet man kanske redan haft det till och med. Fin midsommarstång

  Gilla

 5. Jättefin midsommarstång hon har gjort 🙂 Duktig hon är! Ja, att ha sommarställe är verkligen otroligt tacksamt. Jag är så oerhört tacksam över att vi har både sommarställe i Värmland samt svärföräldrarnas hus vid havet i Tylösand att fly till när det är sommar och bra väder.

  Gilla

 6. Vilken fin midsommarstång hon har gjort, så mysigt med pyssel barn har gjort 🙂 hoppas också att folk kan hålla sig över midsommarhelgen!

  Gilla

 7. Jag är fortsatt rädd och det borde fler vara . Såg nya dödssiffran idag och det gör mig upprörd 😡 varför för det så många i Sverige ?Hoppas ni får en härlig midsommar och får njuta nu , kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s