Så small det till, sen brann det!

Det small till så högt att man hoppade till, sedan brann det!

God förmiddag på er, här startade jag dagen med att städa hemma efter att jag lämnat tösen. Nu är det så fint så. Vädrar ur också och får in frisk luft, det känns extra skönt då det varit varma dagar och det är lite svalare ute. Då är det extra skönt att få in friskare luft. Alltså vilket regn och åskväder vi fick igår kväll vid 22 – tiden på kvällen, såklart då man ska gå sova. Det kom skyhöga regnfall, enorma mängder. Man såg då bilarna körde att de slirade och vatten stänkte upp över hela bilen. Efter det varvades det med åska och blixtrar. Det var inte nådigt vad högt det small och det hördes att det slog ner vid oss i närheten, sådan extremt hård smäll, det var faktiskt så jag vart rädd då, det måste ha slagit ner någonstans nära oss. PANG (rutorna typ skaka) sedan släcktes hela vår lägenhet ner, hjälp! Vi tittade ut och såg då att hela kvarteret släckts ner. Vi skulle ju gå sova så oss gjorde det ju inget så just där och då. Mitt i natten väcktes jag sedan av att lampor, datorn, tv,n startade igång. Då kom elen tillbaka, var nog vid 02 på natten. Det har varit väldigt av och på med min sömn i natt. Bellis vart ju såklart rädd för alla smällar utanför, såklart, jag var ju också rädd på slutet faktiskt. Men det blir så VARMT då vi alla ligger där inne, som myggpapper klistrat på kroppen.

I morse då BQ skulle duscha så hade vi inget varmvatten. Det har vi fortfarande inte, så jag har ringt och anmält det till Riskbyggen. Det visar sig att blixten slog ner i vårt värmevärk (jag hade rätt, det var nära oss) i natt och det började brinna där inne. De hade i alla fall sagt åt Riksbyggen att meddela att det skulle åtgärdas under dagen var målet. JAAAA får hoppas det då.

TÄNK vilka makter naturens krafter har sådana här gånger. Tycker synd om alla vilda och rädda djur sådana här gånger. Otroligt rädda måste de ha varit.

5 reaktioner till “Så small det till, sen brann det!

  1. Åska är lite läskigt. särskilt hos mina föräldrar eller morfar på den tiden vilket är och var sista huset på den elledningen. Där smäller och hoppade telefoner. När det är som riktigt illa gick vi eller mor och far även nu ut i husbilen. Fasat när det regnar supermkt är det mysigt när det smäller på taken och forsar ner för fönsterna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s