Nu kommer di mer och mer

Dem ska vara söta och extra saftiga

Nu växer det friskt på vår balkong och våra små Wilmatomater börjar också ploppa fram, får se hur det blir när de blir lite större och om de är goda också. De ska vara söta och goda. Sitter samtidigt och lyssnar på ljudfilerna som ingår i denna kursen, så passade perfekt att sitta och redigera kort samtidigt, två flugor i en smäll. Nu har jag kommit till förskole och skolåldern i utbildningen.

Vädret utanför dörren är väldigt varierande måste jag säga. Ena stunden ser det ut som det ska börja regna och ena stunden känns det som om att det ska bli soligt. På tal om annat fick tillbaka svaret från cellprovet idag och så lättande. Har faktiskt oroat mig lite för det eftersom det aldrig kom någon gång. Vet dock att det har ingen betydelse vilken tid det tar. Det handlar om tur ordning då dem läser av dem. Skulle tro att det är dags att kallas för mammografi också. Det är nog inte aktuellt nu i Coronatider. Antar att man kallas när stormen är över för det.

HAR NI GJORT CELLPROV OCH MAMMOGRAFI?, det är jätteviktigt att gå på dem. Allt som behövs upptäcks då i tid och det är det som syftet är med att gå på dessa kontroller. Visst det är inte det minsta trevligt att gå på, känns väldigt obekvämt. Men jag tänker, det tar 10-15 minuter från man kommer till man går och det kan man faktiskt offra sig för då det är ett gott syfte.

5 reaktioner till “Nu kommer di mer och mer

  1. Vilka härliga bilder på blommor och växter, det är lika förundransvärt varje år,,,,att se hur det spirar och gror. Japp har gjort alla möjliga kontorller i år, brukar dessvärre och korkat nog ha en tendens att hoppa över dem….men inte i år.

    Gilla

  2. Jag har inte gjort mitt cellprov en alls men får gå att göra det snart skönt att det var ett posetivt besked jallafal ❤️ här var vädret riktigt ruggigt i dag

    Gilla

  3. jo, jag har fått kallelse till mammografi denna månad, så det dyker nog upp en, men de har ju många att kalla så det kan ju dröja lite ändå beroende på hur mycket tider de har..men det funkar som vanligt..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s