den var så god som den ser ut!

Tar paus i solen och äter glass, det är vi väl värda!

Idag är ni i solen och har det gött. Ligger säkert på plajan och steker er bruna. Jag däremot är totalt raka motsatsen, sitter inne framför en dator och pluggar för min muntliga som jag har klockan 9 i morgon bitti. Jag tycker jag har koll, men de ställer alltid frågan omformulerad har jag märkt varje gång man har muntliga just för att det ska bli lite svårare. Vet inte om de gör det för att testa en och göra det svårare eller om de gör så för att de är mer uppdaterade sedan boken trycktes. Jag har läst så mycket nu att det är korvstopp i huvudet känner jag, kanske är dags att ge sig då helt enkelt. Tog en paus förut och följde med älsklingarna och tog en glass och oj så gott det var. Samt också oj så varmt det var ute.

Bellis ska gå på fritis nu fram t.o.m vecka 27 sedan har hon sommarlov. Tänker som så att hon får vara ledig vissa fredagar också då jag ligger bra till i studierna. Denna veckan är hon således ledig på fredagen.

Vilken är er favoritglass och varför?

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

Följ mig även här !

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

8 reaktioner till “den var så god som den ser ut!

 1. Jag äter sällan glass. Då magen inte riktigt fixar de 😞 men när jag väl gör så brukar de vara nugger den är så god.

  Vad skönt att njuta ute i solen

  Gilla

 2. Bra jobbat och B är inte dåligt.. har fått det på alla kurser hittills på högskolan utom en som jag fick C..Känns alltid toppen när man klarar sig bra med pluggandet..❤️

  Gilla

 3. ja men gu va gott det ser ut mumms o så sommrigt . ja vva skönt o kunna ha henne lite extra ledig stort lycka till i morg det fixar du kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s