Tycker inte om din present?!

Halloj, igår var en dag jag vill lägga bakom mig, mycket tankar och oro. Nu är allt i sin ordning igen och vi lägger det till handlingarna. Idag ska Bellis på kalas till sin klasskompis om en stund. Jag var nyss ner på stan och köpte en present till honom. Isabelle vill dock att jag följer med till kalaset. Jag tycker att hon hade kunnat gått själv så hämtar vi sedan, men hon vill att mamma ska vara med och jag tänker inte övertala henne. Jag tycker det är svårare och svårare vad man köper till barnen ju äldre de blir. Barnen är så medvetna nu också vad de tycker om och inte. Barn är ärliga också. Sist vi var på kalas hade vi köpt ett supercoolt set med slime. Då sa barnet rakt ut då han öppnade att han inte tycker om slime. Det vart ju något pinsamt, samt att Bellis vart ju ledsen. Lite osmidigt att det ens kunde bli så, tror att föräldrarna tyckte det var mest pinsamt. Bellis skämdes ju väldigt mycket inför sina kompisar då just hennes present dissades. Hoppas att det ska gå bättre idag, vi håller tummarna.

Vad har ni för er idag en solig lördag som denna?

10 reaktioner till “Tycker inte om din present?!

 1. Trist med presenten vännen 😦 Asså min sambo vet knappt va ja vill ha i present så de blir oftast rosor smycken o nå flaska vin 🙂 Om han ex skulle överraska med nå plagg kanske de inte är min stil så de blir fel – men present kort klagar man inte på haha! Ja det där med presenter är så satans svårt alltså o ju äldre ex barnen blir desto svårare

  Gilla

 2. Här runt omkring har alla sedan Wille var i kalasåldern gjort så att alla paketer tar man med hem och öppnar när man kommer hem från kalaset. Då får man leka ich ha kul hela kalaset med sina vänner och inget behöver blir glad eller ledsen för att någon inte gillar presenten. Så smart. Man tar med pappkassar eller en sopsäck och ner med alla paket där i.

  Gilla

  1. Tycker jag var ett topenbra förslaag. Idag så vart det lite lika, Bellis hade köpt ett supercoolt lego. Men så fick han vattenpistoler av ett annat barn. Då la han Bellis paket bara åt sidan direkt och ville leka med vattenpistolen. Klart en vattenpistol eller andra sådana leksaker ex boxhandskar osv lokar mer för stunden.

   Gilla

 3. Tråkigt att det blev just så med presenten den gången, men som du säger blir det ju svårare nästan ju äldre de blir och att man blir medveten om vad saker är osv! Svårt överlag med presenter :’D Hoppas du får en himla bra lördag! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s