Tycker inte om din present?!

Halloj, igår var en dag jag vill lägga bakom mig, mycket tankar och oro. Nu är allt i sin ordning igen och vi lägger det till handlingarna. Idag ska Bellis på kalas till sin klasskompis om en stund. Jag var nyss ner på stan och köpte en present till honom. Isabelle vill dock att jag följer med till kalaset. Jag tycker att hon hade kunnat gått själv så hämtar vi sedan, men hon vill att mamma ska vara med och jag tänker inte övertala henne. Jag tycker det är svårare och svårare vad man köper till barnen ju äldre de blir. Barnen är så medvetna nu också vad de tycker om och inte. Barn är ärliga också. Sist vi var på kalas hade vi köpt ett supercoolt set med slime. Då sa barnet rakt ut då han öppnade att han inte tycker om slime. Det vart ju något pinsamt, samt att Bellis vart ju ledsen. Lite osmidigt att det ens kunde bli så, tror att föräldrarna tyckte det var mest pinsamt. Bellis skämdes ju väldigt mycket inför sina kompisar då just hennes present dissades. Hoppas att det ska gå bättre idag, vi håller tummarna.

Vad har ni för er idag en solig lördag som denna?

10 reaktioner till “Tycker inte om din present?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s