Perfekt för att lura bort utväxten

Passar när man är kortklippt – Short hair dont´ care

Jag har skickat efter mig två knutdiadem från lyko, rosa plisserat och animal/print satin beige. Tycker det är snyggt då man är kortklippt om jag har. Perfekt också när man börjar få utväxt på slutet, hehe. Idag har vi varit ute mycket jag och tösen, vilket är skönt. Är ju toppenväder nu. Imorgon är hon hemma från fritis och då ska vi fylla upp bassängen med vatten hade jag tänkt så hon får bada på eftermiddagen imorgon då vattnet blivit uppvärmt. Jag är badkruka så jag kommer inte gå i och bada någonstans ännu, så bråttom har jag faktiskt inte än.

När har ni semester och kommer era barn gå på fritis i sommar eller är dem hemma hela sommaren?

Hur många veckor brukar ni ta semester? De senaste åren har jag haft 5v i streck. Det ska jag ärligt erkänna att jag tycker är för många. Man börjar tröttna på varandra eller på att vara ur fas i vardagsrutinerna efter ett tag. Jag tycker 3 veckor är för lite och 5 veckor är för mycket. Bellis främst mår bäst av att få sina rutiner och vara på skolan har jag märkt. Som föräldrer så tänker man ju så att man vill försöka ha barnen hemma så mycket som möjligt, gärna hela sommaren. Detta är första sommaren som jag faktiskt inte har semester, denna sommar ska jag försöka få ihop ledighet med studier.

7 reaktioner till “Perfekt för att lura bort utväxten

  1. Mina barn är lediga hela sommaren. Lite annorlunda i år då jag är föräldraledig, annars brukar det vara 4 veckor semester på sommaren men kommer nog att bli mer ett tag framöver då jag pluggar också..har inte bestämt hur det ska se ut nästa sommar ännu..

    Gilla

  2. De senaste åren som jag jobbade i fskolan och som lärare hade jag ferietjänst vilket innebär att jag varit ledig från skolavslutningsveckan till veckan då skolan börjar igen. I förskolans värld gick jag alltid in och jobbade runt den 10/8 då alla inskolningar drog igång. Så skönt att man som lärare kan få till de tjänsterna. Våra barn har bara ett år gått veckan fram till midsommar och det var när killarna gick på förskolan annars har de fått sommarlov till när de hade omsorg i förskolan börjat igen runt den 10/8. Jag är så glad att vi kunnat ge våra barn sommarlov i alla år.

    Gilla

  3. Jag älskar diadem, har 5-6 stycken… perfekt när man har en ”bad hairday”. De senaste 10 åren har jag bara haft 3 veckor semester på raken och det tycker jag är lite för lite… skulle gärna ha ett sommarlov en gång till 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s