Några av de trognaste

Jag har bloggat sedan 2009 då jag var sjukskriven, då var bloggen perfekt för att sysselsätta sig. Jag var ju sjukskriven ett år då, så då var det ju perfekta sättet att starta blogg på. Sedan start har jag följt några bloggare som jag faktiskt fortsatt följer. Ni ska få veta vilka dem är.

Bloggaren som har namnet lycklig

Här har vi bloggaren lycklig. Vi hade båda blogg på blogg.se först och där hittade vi således på varandra. Vi ha nog besökt varandra sedan minst 7 år tillbaka skulle jag tro. Det är toppenkul att vi fortsatt bloggar båda två. Det är kul att besöka lyckligs blogg också just för att jag kan känna igen mig i så mycket. Vi är lika gamla och vi har gemensamma saker som hänt i vårt liv. Man kan relatera till saker just för vi är i samma fas i livet. Jag gillar bloggen också för fotografierna, det är det som jag fastnade för från början.

TACK för du är min bloggvän

Bloggen mammas prinsessor

Här har vi PETRA fyrbarnsmamman i Stockholm. Vi har också följt varandra länge, det är nog också runt en 10 år skulle jag tro faktiskt. Vi följde varandra långt innan jag fick Bellis och hon fyller ju snart 7 år. Tänk vad åren går. Petra gillar jag också på samma vis för att vi är också i liknande ålder och man kan känna igen sig i livet och vart man står i livet. Gillar den väldigt mycket för hennes inredningsinlägg och hennes vardagsinlägg med alla fina detaljer.

TACK för du också är min bloggvän

Bloggaren Kamillaskamera

Min styrka min vapendragare i facebookgruppen Länka Med Kärlek som vi har tillsammans. Kamilla och jag har nog känt varandra i bloggvärlden sedan jag började blogga 2009. Vi är som goda vänner också, vi pratar t.o.m dagligen och hon vet väldigt mycket om mig. En bloggvän som jag känner att jag delar samma intresse med på många plan. Vi delar ju stora fotointresset tillsammans. Tror faktiskt det var det som lockade oss att söka oss till varandra från början.

TACK du vet att du är mer än en bloggvän

Bloggaren Anna Nilsson- Livet på landet

Bloggen jag föll pladask för, bloggaren ANNA har jag också följt sedan 2010 där omkring. Jag fastnade direkt för hennes fotografier. Anna fotar ju så äkta och precis den där känslan man tror och vill det ska vara då man bor på landet. Jag inspireras varje gång när jag ser hennes fotografier. Anna har också en plats hos mig och jag är glad att vi är bloggvänner

TACK för du är min bloggvän

Bloggaren Dianas Drömmar

Diana och jag har följt varandra sedan start också sedan jag började blogga. Vi tappade bort varandra där ett tag efter mina bloggbyten men nu har vi hittat varandra igen och det är toppenkul. Jag gillar Dianas blogg just för att hon reser mycket. Man får mycket bilder från familjens resor. Diana tipsar också om produkter och annat som man lockas av.

Glad att vi är bloggvänner, kul att vi hittade på varandra igen.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Några av de trognaste

  1. Åhhhh njut av alla skolavslutningar du kan… jag har haft glädjen att gå på många många sådana och skulle nog hellre säga upp mig från ett jobb än att missa det. Idag fick du inte vara med men hoppas ni gjorde som du tänkte så det blir ett fint minne ändå

    Gilla

  2. Vilket fint inlägg! Jag hade också några bloggvänner på min gamla hemsida på Zoomin. På Cybersite har det inte blivit samma sak. Ska kolla på de bloggar du nämner, låter lockande med fina bilder.

    Gilla

  3. Visst är det bra m en blogg, typ gamla tidens ”dagböcker”.. Själv anv jag min dels som egen utv och en slags ventilation men också för dig som läsare och granskare. Sitter ju inne m en hel matnyttigt och väljer emellanåt ämnen som tillfredsställer och berikar, sedan finns det naturligtvis en hel del nyfikna enbart vilket också glädjer, 😁.. Tack för en trevlig blogg och hoppas du har en forts trevlig ons, kram..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.