Med en tår i ögat får man inse

Nu är det lite tårgripande för mamman minsann.

Tänk vad stor hon har blivit, imorgon är det hennes första skolavslutning. Hennes första skolavslutning blir väldigt udda också. Hoppas att det är första och sista gången som CORONA ska stoppa dessa barns dagar att bli som de brukar vara. Man får göra det bästa av situationen och hoppas att hon ser det som sin bästa dag ändå. Jag funderar på om vi ska ta en picknick efter skolavslutningen hon och jag och jag har köpt någon liten tårtbakelse till henne eller något. Avslutningen är mellan 7:50 till 9:00. Därför hinner jag gå köpa sådant under tiden eftersom vi föräldrar inte får vara med på avslutningen. Hon har fått så fin klänning som hon valt helt själv att ha på sig. Dock är den vit, så hoppas att den får fortsättas att hållas vit. Nu ska jag gå hämta tösen och vi ska tömma hennes hylla, snyft det känns lite. Kommer sakna hennes förkoleklass-fröknar jättemycket.

Hur har dem gjort på era barns skolor, har ni fått vara med på något sätt, men med och på avstånd? Hur har ni firat hemma sedan? gjort något speciellt?

4 reaktioner till “Med en tår i ögat får man inse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s