Jag plockar en blomma till dig!

Ska vi plocka blommor du och jag kanske?

Vi var förut och plockade blommor utanför oss som jag ska binda fast sedan på fröknarnas present. Ska visa er imorgon får ni se hur jag tänkt. Inget märkvärdigt så egentligen, men blir lite extra med blommorna på dem. När jag gick i skolan har jag bestämt för mig att man hade avslutning i kyrkan och man sjöng sommarsånger, det var så fint. Absoluta favoritlåten, sommarlåten jag tyckte om när jag gick i skolan är ju Den blomstertid nu kommer och Idas sommarvisa. Det är verkligen så mycket sommar det kan bli över dem. Vilken är din favoritlåt som du minns sedan du var barn?

På tal om annat så har vi börjat kika på serien FARTBLINDA, riktigt bra serie. Har ni sett den?

Om programmet
Stjärnspäckat spänningsdrama i åtta delar, baserad på Carolina Neuraths verklighetsinspirerade roman. Den unga ekonomireportern Bea (Julia Ragnarsson) upptäcker oegentligheter på en svensk storbank, där hennes älskare Peder (Matias Varela) är vd.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Jag plockar en blomma till dig!

 1. Åh du beskriver verkligen skolavslutningen och ditt minne så som jag kommer ihåg det, så det skulle vara!! Fick verkligen en sån tillbakablick nu och den lyckan i kyrkan när man snart skulle få gå på lov 😃❤️

  Gilla

 2. Jag plockar blommor allt för sällan faktiskt!! :/
  Jag är så dålig på att börja kolla på nya serier, men just nu har jag börjat kolla på Grey’s anatomy 🙂

  Gilla

 3. Roligt att få vara lite kreativ! Ja, för mig har också alltid skolavslutning, åtminstone från 6års-6:an varit i kyrka med kör och sommarsånger 😀
  Ja, Idas sommarvisa och den blomstertid nu kommer är super fina. Ute i vår hage sjöng vi också och nog en egen skriven låt om ”sommarlov” som man alltid sjöng avslutningsvis med som var himla mysig 😀

  Gilla

 4. Låter som en fin idé med blommor på presenten. När jag var liten avskydde jag att sjunga och gillade inte sommarvisorna. Men idag gillar jag båda två som du nämnde. ❤ Kramis

  Gilla

 5. Håller helt med om att det är sommar när man hör de sångerna! Så mysigt med skolavslutningar 🙂 har inte sett den serien men alltid bra med tips!

  Gilla

 6. Ja det är det samma Idas sommarvisa och den blomstertid nu kommer som är sommarvisor ingen sommar utan dom 😊
  Nej den där serien har jag inte sett den kanske man ska se 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.