Varför visste ni inte detta?

Detta med bloggen har inte fungerat så bra den senaste veckan. Har inget bloggflow då jag sätter mig. Kommer inte in i rätt humör och vet faktiskt inte vad jag ska skriva om för det ska bli så googleanpassat som möjligt. Jag vill försöka undvika att bara ha bloggen som en dagbok, det ska vara lite variation. Fast ibland får man inte till tankarna och då blir det korvstopp.

DET HÄR VISSTE NI INTE OM MIG

Nr ett: Jag vann skolmästerskapen i skolan för jag var snabbast i kommuns mellanstadieskolor. Vann den tävlingen då vi mötte alla skolor i kommunen. Faktiskt så var jag överlägset bäst, jag kunde sitta och pusta ut innan de andra kom. Mig satt dem sist då vi gjorde stafett i tävlingen mjölkkannan. De satte mig sist för att jag sprang i kapp allt som de andra inte hunnit.

Nr två: Jag kan göra så mina bröst hoppar/dansar en i taget eller vad man ska kalla det. De studsar upp och ner. En liten intim extra detalj och det är faktiskt bara BQ som fått äran att se den talangen, vet ej om han känner sig hedrad?, vi får fråga honom!. Andra pojkvänner fick inte möjligheten till den chansen.

Nr tre: 2009 fick jag veta varför. Under några år innan hade jag känt mig lite extra yr ibland och tankarna swishade förbi snabbare då i kombination med det för några microsekunder. Fattade inte alls vad det var och doktorn jag gick till trodde panikångest. Jag köpte väl det då för jag hade ganska stressigt i mitt liv under den perioden. Februari 2009 fick jag mitt första epileptiska anfall och vart inlagd i två dagar. Det gick sedan ett halvår så fick jag mitt andra anfall. Efter det anfallet så stod jag och lagade mat och när anfallet kom så hällde jag hett kokande pastavatten över min ena arm. Det vart tredje gradens brännskada och fick under ett års tid åka till Falun 1 ggr i veckan för att få det omlindat. Numera har jag ett ärr från en brännskada på armen som är stor som en hundrasedel ungefär. Jag äter även epilepsimedicin sedan 2009 och har varit anfallsfri sedan 2014.

Nr fyra: Jag fick 2010 kan det nog ha varit en inflammation på nervtrådar på högersida av kroppen. Nervimpulser/trådarna som styr mina armar att jag förlorade kraften i mina armar. Jag kunde inte hålla i något. Tappade det bara i golvet. Var så svag i armarna att jag inte ens orkade duscha och sådant. BQ fick där under ett års tid ungefär bli som min assistent. Det tog ett år att bli av med det och för nervtrådarna att läka. Jag gick under 1 år hos sjukgymnast för att få rätt sjukgymnastik. Helt har det inte läkt men så pass att jag är som återställd. Det är när jag tränar hårt och använder armarna mycket uppåt, samt då jag lyfter tunga matkassar en längre bit. Då tappar jag en liten aning känsel i armarna lite, det kan sitta i någon dag. Kände det då vi spelade paddeltennis med jobbet förra året och jag använde armarna mycket. Då hade jag ont och var svag extra mycket i några dagar. Om jag inte kör slut på mig så som jag skriver så är det inget jag märker av.

Nr fem: BQ och jag träffades på tågstationen i Oskarshamn efter ha kanske 1 års tid innan pratat via telefon och på chatt. BQ åkte till mig i Oskarshamn trots att han vanligtvis inte är så bekväm med att träffa nya människor. BQ hade precis gjort slut med sin dåvarande flickvän M då vi började ta upp kontakten. Sedan efter det då pratade vi via telefonen och chatt. Vi brukade kunna prata i telefonen i flera timmar. När vi slutligen tog mod till oss åkte han ner till Oskarshamn när jag var där nere på min semester. Jag bodde då i Stockholm. När BQ och jag träffades var jag 20 och han 25. Vi har sedan dess hängt ihop och i sommar firar vi 20 år.

Nr Sex: Jag fick förlossningsdepression efter att vi fått vår tös och då fick jag panikångestattacker istället. Det misstänkte dem ju tidigare som ni ser på punkt 3. Det var inte alls samma symptom så som jag hade då, så jag kan ju härleda till skillnaderna. 8 månader tog det tillsammans med psykolog för att ta mig ur den bubblan. Ni ser ju punkt 3 och 4 att det var tufft. Jag kan nog faktiskt nästan säga att panikångestattackerna nästan var värre för de hemska känslorna man fick i kroppen och orostankarna och paniken det var hemskt. Jag tog mig ur det och det är starkt jobbat, stor eloge till er som kämpar med det.

Nr sju: Jag har 3 syskon, alltså 4 med mig. Jag är lillasyster i gänget och min ena syster som är 2 år äldre vi har samma mamma och pappa. Vi har sedan en bror och en syster som är 13 och 20 år äldre och vi har samma pappa men ej mamma.

Nr åtta: Jag gillade inte gruppen K E N T innan jag träffade BQ, tyckte dem faktiskt var för stökiga och deppiga på samma gång. BQ är stort fan av dem och har nog sammanlagt varit på strax under 20 konserter med dem. Han har alla skivor med dem också och även samlarbok m,m. Han har fått mig och gilla dem och jag har varit på 2 st av deras konserter och dem två är de bästa konserterna jag varit på. Snacka om totalvändning.

Nr nio: Jag är inte allergisk mot hund (tack och lov) men jag är allergisk mot andra pälsdjur. Katt är jag så allergisk emot att det sätter sig på andningen om jag utsätts länge för dem. Det skulle t.o.m vara skadligt för mig att utsättas länge för dem.

Nr tio: Vi bokar i regel alltid in resor på vår semester eller att vi hyr stuga i Sverige kombinerat med då BQ och jag träffades. Det är vår egna lilla grej för att fira vår kärlek. I år blir det lite senare då BQ inte får semester förrän i aug.

Vill ni veta mer är det bara att fråga, men lite skoj att läsa lite som ni ej visste kanske?

19 reaktioner till “Varför visste ni inte detta?

 1. Har också bloggtorka ibland. Speciellt när jag ingenting gör. Men det är iallafall alltid kul med sådana här inlägg och veta mer om er 😊

  Gilla

 2. Kul att läsa, en blogg är ju ens egen så vad man delar där är valfritt, bara det känns bra för en själv så.. Har läst sjukt många blogginlägg där folk ger tips och råd om hur ett bra blogginlägg ska vara. Men dessa mallar är bara stressande att försöka följa, och det blir ofta misslyckat då det inte är ens egen grej, bättre att göra sin egen grej för det ska vara roligt att blogga

  Gilla

 3. Detta var helt nytt för mig. Just förlossningsdepprissioner är så vanligt ändå är det så tabu att prata om det. Jag fick det med min äldsta. Man ska vara lycklig så är man inte det. Sista tiden har jag fått tre panikångestattacker. Det är så otroligt hemskt. Varje gång har varit i samband med att något hänt.

  Gilla

 4. Å vad kul med så mycket ny info! Oj, vad du har råkat ut för mycket trist också.. blä!
  Springer du fortfarande något?
  Kan tänka mig att det var otroligt pirrigt där på stationen i Oskarshamn 🙂 Grattis till era många år!

  Gilla

 5. Åh detta visste jag inte, kul att få veta lite mer.
  Jag tävlade också i skolmästerskapen i stafett – minns att det var så kul att man sprang ifrån många.
  och stort grattis till era 20år tillsammans.

  Gilla

 6. Vad skönt att du inte får epelepsianfall längre, eller att de hålls i schack.
  Deppresion vid födsel verkar vara mer vanligt, tur man kan få det att vända.
  Mysigt åt era 20 år, men Kent…nej tack. Den gruppen fixar jag inte.

  Kram Kajsa

  Gilla

 7. Grattis till fina 20 år ihop. Vad skönt att du har fått hjälp för din EP. Min son har EP i from av frånvaroattacker

  Gilla

 8. Hade verkligen ingen susning om något av detta, men bara kul att få lära känna dig mer! Man kommer bloggaren närmare liksom 😀 Just förlossningsdepression låter inte alls kul, väldigt tufft för vet själv hur det band annat är med panikångestattacker – hemskt! ❤ Min "kärlek" för Kent har faktiskt vuxit mer och mer 😀 diggar!!

  Gilla

 9. Åh, sådana här inlägg älskar jag! ☺️ Punkt nummer 1 stämmer väl in på mig också. Jag var otroligt snabb som yngre (och är fortfarande) och blev alltid uttagen till stafetter och dylikt där jag blev placerad sist precis som du. Kul! 😁

  Gilla

 10. Roligt att få lära känna dig vännen på djupet. Du har alltid en intressant blogg och tänk enbart på att bloggandet skall vara roligt för dig. Försökte kontakta dig via facebook.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s