Som en snorig växtbomb

Igår hade vi en effektiv dag, tvättstuga och fejat här hemma. Jag har ordnat om allt i tv-bänken till det bättre och efter jag plockat ut allt så ångra jag mig nästan då jag såg alla sladdar som blivit som ett enda kabelharveri av sladdar. Men fick i ordning allt och nu är allt bättre ordnat. Var hem till vänner efter lunch och var där i flera timmar, det var jättetrevligt och mysigt. Töserna lekte så bra också, så fina. Efter det sedan tog jag mig en rask powerwalk. När jag går powerwalk måste jag ha ganska hård musik på, annars går jag långsammare har jag märkt. Jag lyssnade på gamla godingar som Prodigy och deras låtar. Jag gillar dem faktiskt. Har också på bl a Sisters Of Mercy, Sabaton, Marlyn Manson, Rammstein. Beatsie Boys, 50 cents osv.

Vad lyssnar ni på då ni är ut och motionerar?

Jag har Bellis hemma idag eftersom hon har snorat, men hon snorar ingenting så hon får gå imorgon. Nu har jag gjort och följt regler som de säger. Hon reagerar på pollen det märks tydligt faktiskt. Nu har hon inte varit ut idag och nu snorar hon ingenting. I helgen har vi varit ut mer och då snorar hon. BQ reagerar också på pollen och blir trött och tung i skallen. Så det är hög pollen i luften nu. Reagerar ni på pollen i år?

15 reaktioner till “Som en snorig växtbomb

 1. Försöker lyssna på musik som kan matcha med mitt tempo. När jag går någonting vackert och lugnande. Springer, lite mer pop eller högre tempo! ☺️🌻🧡

  Gilla

 2. När jag går PW brukar jag mest ha musik som jag kan sjunga med i och som peppar mig. Hård rockmusik är inte min grej däremot så var jag coopare som ung dvs gillade synt och deeprock. När jag är ute och bara går blir det mest ljudbok i lurarna

  Gilla

 3. Skönt att få mycket gjort. Jag har också mycket sladdar sim synd, men jag orkar inte göra något åt det 🙈 Kul att träffa lite vänner 😊. Jobbigt med pollenallergi. Tror också att jag har pollenallergi. Är lite snuvig.

  Gilla

 4. Låter som ni hade en toppendag igår 🙂 härligt att de leker så bra ihop! Jobbigt för de små när de reagerar på pollen men kanske inte riktigt kan förklara/förstå det själva!

  Gilla

 5. Lyssnar aldrig på något när jag är ute för då är det bara hunden, jag och fåglarna. 😊

  Rammstein kan jag inte lyssna på i 5 sekunder ens 😄

  Gilla

 6. Åh vad jag älskar effektiva dagar alltså, känns så skönt när man får saker och ting gjorda! 😃 peppar, peppar så har jag inte känt lika mycket pollen iår som jag brukar! Hoppas det håller i sig också ♥️

  Gilla

 7. Båda mina barn får akut feber och är jätte snuvig. Men sen kan de vara borta dagen efter. Här är de 48 timmar som gäller och de håller jag

  Gilla

 8. Förr var det alltid musik av något slag, svenskt och dansband för det mesta. Men så sa en psykolog till mig att jag skulle testa att lämna hörlurarna hemma och lyssna på naturen istället när jag går och ibland väljer jag hellre det. Så härligt. Nu har jag dock börjar lyssna på ljudbok igen iomed det funkar så bra på jobbet och då blir det nog att jag fortsätter lyssna när jag promenerar också.

  Gilla

 9. Bara enstaka nysningar här ibland annars har jag inte alls märkt av pollen iår, lite konstigt då det brukar vara sjukt jobbigt varje år, men kanske säsongen är lite mera utspridd i år och mera regn som hjälper till

  Gilla

  1. Jag lyssnar på hårdrock, måste också ha tempo i musiken annars tappar jag farten.

   Jag reagerar också på pollen fast det gör jag ju varje år.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s