Attackerad av en fiskmås

Fiskmåsarna flyger ju runt med vapen typ.

Varje gång jag och Enzo varit på promenad idag så har vi i stort sett nästan blivit attackerade av fiskmåsar. De flyger skrämmande nära oss. Samt de skriker jättehögt också ovanför huvudet på en. Vet inte om det är för att Enzo är med eller om det helt enkelt är på vem som än går förbi. Hade jag sträckt upp armen hade jag kunnat klappa till dem. Tycker dem är obehagliga faktiskt. Dem har ju som ett vapen eller vad man ska säga, man flyttar ju faktiskt på sig då de kommer. De vinner ju alltid den matchen eller vad man ska säga. Tänker man åt annat håll så skyddar de sina ungar som finns där någonstans. Måste alla dessa nykläckta ungar vara omkring vårt hus då, SUCK! Vad gör inte vi mammor för våra barn egentligen?

Har ni blivit påflugna av en fiskmås någon gång?!

Bilden föreställer en gråtrut, ingen fiskmås

7 reaktioner till “Attackerad av en fiskmås

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s