Attackerad av en fiskmås

Fiskmåsarna flyger ju runt med vapen typ.

Varje gång jag och Enzo varit på promenad idag så har vi i stort sett nästan blivit attackerade av fiskmåsar. De flyger skrämmande nära oss. Samt de skriker jättehögt också ovanför huvudet på en. Vet inte om det är för att Enzo är med eller om det helt enkelt är på vem som än går förbi. Hade jag sträckt upp armen hade jag kunnat klappa till dem. Tycker dem är obehagliga faktiskt. Dem har ju som ett vapen eller vad man ska säga, man flyttar ju faktiskt på sig då de kommer. De vinner ju alltid den matchen eller vad man ska säga. Tänker man åt annat håll så skyddar de sina ungar som finns där någonstans. Måste alla dessa nykläckta ungar vara omkring vårt hus då, SUCK! Vad gör inte vi mammor för våra barn egentligen?

Har ni blivit påflugna av en fiskmås någon gång?!

Bilden föreställer en gråtrut, ingen fiskmås

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Attackerad av en fiskmås

  1. jag tycker att dom är jätte läskiga då dom kommer och attackerar i bland helt utan anledning 🙂

    Gilla

  2. Hallå där. Bilden du lade upp på fågeln är igen Fiskmås, det är en gråtrut och absolut ingen fiskmås. Den har kraftigare näbb, än en fiskmås

    Gilla

  3. Vi har fiskmåsar som blir extremt aggressiva nu när dem får ungar… Speciellt om ungarna ramlat ur boet eller liknande. Då är det livsfarligt att gå där ;(

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.