Skulle bilen brinna upp?

Hur trallar han till det nu då?

BQ och jag mailar lite låtar till varandra emellanåt under dagarna för vi är så musikintresserade. Vi älskar musik båda två och är riktiga konsertfreak eller vad man ska kalla det, vi älskar att gå på konserter. Ingen musik är så bra som när artisten sjunger den live, det låter alltid bättre så än på skiva. Han mailade mig i alla fall Stiftelsen – Vart jag än går och öhh näe det är inte alls BQ,s musiksmak, (inget fel på låten), men näee han gillar inte sådant trallvänligt. Men förstod då sedan då jag lyssnade på låten att det var detta budskap jag skulle ta till mig. Trodde att han fått snurren där ett tag, fniss.

Som en kärleksförklaring

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går
Vart jag än går, vart du än går. Du vilar här på mitt bröst
För mig är du livet, men jag tar dig för givet
Förlåt jag kan vara dum
När du i disträheten tätnar
Men jag hör dig

Spela vår låt nu, ta mig med storm
Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång
Bli nu ett med mig

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

SKA DELA MED MIG AV ETT MINNE

Bilen brann typ upp och munsåren blossade upp på läppen.

Vi åkte iväg F Y R A st när Kent hade sin avskedstúrne då vi hade slitit två kvällar i rad för att få tag på biljetter dit. Första kvällen tog biljetterna slut på mindre än en halvtimma. Kent fick t.o.m göra extrakonserter för att ropet efter biljetter var så stort. Vi hade inte fått tag på biljetter om de inte hade gjort en extra konsert. Vi fick köpa dem på andrahands-marknaden och vi betalade 1200kr st för dem. Hade vi fått tag på direkt hade vi betalat så för två st, ja ja vad gör man inte då vi är så inbitna fans som vi är. BQ blev i alla fall tuppen i hönsgården för han fick åka på konsert med tre babes, tror inte han hade något emot det. Dock blev det en händelserik kväll.

Det började med att vi parkerade bilen i ett bilgarage när vi anlät, fick lapp och kod och så gick vi iväg för att äta på något matställe innan konserten. Dock var vi inte ensamma, i stort sett alla restauranger var fullbokade och det var nästan lögn att ens komma fram för att ringa och boka bord någonstans. Vi gick runt och runt och ringde samtidigt och samma svar på alla, det var fullbokat. Tillslut kom vi fram på ett hotell, Best Western, där vi åt på deras restaurang och det var verkligen en hit, för maten & desserten var magiskt god. När vi satt och åt mat och de var på väg att de skulle servera oss dessert så insåg vi att kl var ganska mycket och att tiden för parkeringshuset snart skulle gå ut, vi hade till kl 18 på oss. Vi inser att vi inte kommer hinna dit i tid och vi bestämmer oss för att vi får ta det helt enkelt att vi får ta böter och vi får dela på det, inget mer än så. Vi äter upp desserten och så skyndar vi oss sedan till parkeringshuset.

Tänk er tuppen i hönsgård som springer med tre damer i högklackat och som vin intagits också, kan ni se det framför er?

DÅ BÖRJAR HELA KARUSELLEN

Kent livekonsert i Eskilstuna 2012

När vi kommer till parkeringshuset är gallerdörrarna nerfällda och parkeringshuset är låst för helgen. Det öppnar igen på måndagen (vilken tid minns jag ej) Det stod dock väldigt otydligt så vi hade missat det då vi körde in. Det stod dock ett nummer man kunde ringa så skulle en parkeringsvakt komma och låsa upp åt oss på en kostnad på 395kr. Man fick ringa dit och så skulle de komma inom 1h. I N O M 1 timma, då hade Kent Konserten redan varit på gång att börja, eller ja vi skulle behöva vara där för att inte stå allt för långt bak i kön. Det kom fler folk som ville in i garaget och de skulle också på KENT såklart. Ett par började också ringa det telefonnummer som stod. Då var det några som gick in på pizzerian bredvid parkeringshuset och de lämnade faktiskt ut koden för att låsa upp (hmmm vad säger man om det) BQ och Erica koda upp och dörrarna öppnades vid ingången. Madde och jag gick runt till gallerdörrarna vid utgången och skulle trycka in koden. Då stod det fel code, men vad är det nu då?!. Då visade det sig att de utgångsdörrarna låses inte upp utan man fick då backa och greja om i parkeringshuset för att köra ut på framsidan igen, (Snacka om bökande) BQ och en bil till som redan kört ner och stod vid utgången för gallerdörrarna fick alltså backa upp för den jättebranta och kurviga/snäva vägen upp för att komma upp till parkeringshuset igen. Med det sagt så behövde BQ ha backen i hela tiden då han körde. (Ni vet ju hur branta och snäva kurvor det är i parkeringshus). Ja det gick väl det med tillslut och vi brumma sedan iväg till konserten. Bilen började hacka och visa varningssymbol då vi åkte till konserthuset. Bilen hade ju blivit överhettad och vi hade ju inte en aning om det skulle gå köra med den hem sedan. Vi parkerade bilen i alla fall och gick i rask takt till konserten. Töserna behövde kissa först, så vi sprang och satt oss i varsin buske, BQ fnissade nog lite åt oss kan jag tro. Där var det väldigt snyggt jobbat det var inga köer och vi kom in ganska direkt. BQ och jag sa inget till Madde och Erica i baksätet just för att vi skulle ej förstöra kvällen. Det problemet fick vi ta sedan helt enkelt och vi kunde koppla bort det under kvällen. Dem hade också blivit lite i alla fall på snusen så de satt mest och taggade igång och fnissa.

Som tur var hade bilen kylts ner sedan och det märktes inget på den då vi åkte hem & konserten som ni förstår var ju magiskt bra. Under kvällens gång började det sticka mer och mer på min överläpp och under min näsa och man ser lite på bilderna att jag börjar få munsår där. Dagen efter så hade jag fått täckande med munsår på hela överläppen och ett stort under näsan. Inte en aning hur det kunde bli så. Antar för att man var ganska uppsminkad med täckande foundation och massa puder och alla strålkastare, I DONT KNOW!!. Jag kan fortfarande peka på känslan hur ont det gjorde. Framförallt kan jag fortfarande peka på, och kommer nog alltid kunna det hur grymt magisk kväll vi hade.

VAR NÅGON PÅ KENTS AVSKEDSTURNE? Kanske möttes vi då, eller ja chansen är väl liten, man var ju inte så få där om man säger.

Här kan ni se fler blogginlägg från arkivet

Syftet är ju tänkt att Madde och jag ska till Dalhalla i aug och se The sounds, Mando Diao och The Hives, men misstänker att det kommer bli inställt, snyft. Hoppas inte att TÖNTIGA CORONA ställer till det.

16 reaktioner till “Skulle bilen brinna upp?

 1. Vad gulligt av Fredrik att skicka den sången till dig!

  Och ja vad roligt vi hade😍 men vilket kaos i parkeringshuset! 🙈
  Vi får hålla tummarna för konserten i augusti men känns ju tyvärr tveksamt 😕 Hade ju varit så roligt!
  Kram på dig

  Gilla

 2. Vilken gullig låttext han skickade till dig! Hoppas ni kan komma iväg på konserten i augusti. Jag och tre tjejkompisar skulle på konsert i augusti men den har tyvärr blivit inställd 😬💕

  Gilla

 3. Åh vilket härligt inlägg…så väl beskrivet som om man var med er den här underbara men samtidigt näst intill katastrofala dagen, men vad kan ta humöret ifrån en när man ska på konsert? Jag älskar musik och låtar skickas mellan mig ovh vänner titt som tätt. Maken och jag har kanske inte samma musiksmak i allt (kan bero på en stor åldersskillnad också) och han är inte så förtjust i popkonserter men går gärna på klassiska konserter…men det blir ju aldrig samma sak.
  Vilken tur att ni ändå fick både ut och hem bilen….kan förstå känslan när man står där och läser att garaget är stängt över helgen….Lätt panik!

  Gilla

 4. ag saknar också att konsert och spelningarna inte kommit igång ännu. Dels för det är kul att gå på men också för att R behöver komma ut och jobba som han vill och inte bara göra typ radio och tv jobb. Han går mig på nerverna här hemma.Den låten med stiftelsen sjöng våra sexåringar när den var som störst på en sommarfest.

  Gilla

 5. Vad roligt att ni delar ett så stort musikintresse! Musik är ju underbart och ska upplevas live! Jag har sett Kent 3 gånger & de var verkligen magiska!

  Gilla

 6. Vad fina minnen du dela med dig av. Ja den låter är fin. Hoppas ni mailade varandra bra låtar 🙂

  Gilla

 7. Det är en fin låt med Stiftelsen. Fint av honom 😉 älskar att gå på koncert, gjort långa gånger även ensam 😁

  Gilla

 8. Milde tid, det var en händelserik kväll må jag säga!😂 Men det är sånt man kommer ihåg och kan ha roligt åt hur länge som helst efteråt.
  Så romantiskt av BQ att skicka den låten till dig😊

  Gilla

 9. Aj munsår gör ju fruktansvärt ont tycker jag .
  Nej jag lyssnar inte på den sortens musik 😊 så jag va inte där 😊..

  Jag är inte på mycket konserter om jag ska vara ärlig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s