Tänkte fästa en ros som tacksamhet

Fick med mig tre ombyten hem och två blöta par skor.

Denna böna älskar verkligen vatten, hon skulle kunna bada tills hon är en istapp. På en sida av skolgården så har dem möjlighet att få palta med vatten och de har en vattenslang som fritispersonalen hanterar. Jag tycker att det är jättebra för att när det är såhär varmt så ska de vara med vatten, speciellt Bellis som lätt får värmeslag. Idag då jag hämtade henne hade hon tre uppsättningar kläder som hängde i torkskåpet, samt ett par sandaler och ett par gympaskor. Hon fick då således åka hem i sina gummistövlar, fniss. Det gör inget, kläderna kan torka så kan hon ha dem en gång till, samt idag tog jag med allt för jag ska ändå tvätta. Allt det hade hon alltså blött ner idag. Funderar på att ta med hennes UV-kläder från Kuling så kan hon ha dem då de håller på dem vatten, det var en bra idé – Slå ett slag för Kuling.

Får era barn bada på er förskola, skola eller plaska i vatten när det är sommar?

Nästa vecka är det skolavslutning för vår tös, på torsdag nästa vecka så säger hon SOMMARLOV till sina fröknar, känns lite för jag tycker verkligen jättemycket om dem. De är så bra för Bellis också känner jag, den ena av dem har lagt ner så mycket själv och energi på vår tös och det har hjälpt så mycket. Vi har ju köpt dessa Fröken Bräck påsarna till fröknarna, och så har jag tänkt knyta paketsnöre runt dem och stoppa i varsin blomma åt dem, tror jag kan bli fint. Står så fint budskap på dem, så hoppas att fröknarna tar dem till sig

” Text / Mönster Fröken bräck / Hallon & lakrits / Handgjorda chokladbräck, strösslade med uppskattning, smaksatta med tacksamhet & goa kramar till dig för att just du är världens bästa fröken! ”

Vad brukar ni ge era barns fröknar som gåva när det blir sommarlov?

12 reaktioner till “Tänkte fästa en ros som tacksamhet

 1. De kommer säkert bli jätteglada för den fina presenten. Vår personal brukar ha fått liknande något ät och drickbart. Någon fin liten skylt eller liknande. 🙂 Kram

  Gilla

 2. Var så på min stora dotters dagis också när hon var yngre.. kul och svalkande med vattenlek för det blir instängt och varmt på de där dagisgårdarna

  Gilla

 3. i skolan har man klass föräldrar som i sin tur samlar in pengar o köper något men dagis personal har vi gett själva ofta . de är så värda det . va fin paket
  på dagis har de haft liten badbassäng o vattenslang men inte senare
  kram

  Gilla

 4. Härligt! Vi har alltid pooler på somrarna men i år får vi inte sätta upp den på grund av pandemin… däremot vattebspridaren och vattenballonger får vi ha 🙂

  Gilla

 5. Åh vad bra att fritids har vattenslang igång till barnen. Behövs nu i värmen som du säger… Man ser Bellis glädje i ögonen när hon sitter i vattnet! 😃

  Gilla

 6. Vilka fina presenter till fröknarna, de kommer säkert att tycka väldigt mycket om dem. Våra barn var ofta och badade när det var varmt från det de började dagis, finns ett friluftsbad typ 200 meter från skolan….de lärde sig hantera vatten väldigt tidigt och det tycker jag är jättebra. Landskroanskolorna har dessutom obligatorisk simundervisning från tidiga år.

  Gilla

 7. Vilka trevliga påsar, sådana hade jag gärna köpt! Dock är det faktiskt första gången på många år som jag inte fixar presenter till pedagogerna, utan det har samlats in för både dottern och sonen. Jag har dock fixat alla presenter till förskolan för dem båda, och upp till femman för dottern. Nu går sonen i tvåan och jag har fixat alla gånger utom förskoleklass. Så på sätt och vis är det skönt att slippa fixa, men å andra sidan gillar jag att fixa en fin present som jag vet att jag själv kan stå för. Genom åren har det varit allt möjligt som kryddväxter i en fin kruka, presentkort på restaurang och spa, godis, korgar med lyktor från Majas cottage, pocketböcker, chokladpraliner osv,

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s