Slå ett slag för kuling

Ska man välja på pest eller ska man väja på kolera?

Igår överraskade jag tösen och fyllde upp bassängen på gården åt henne, hon vart såklart överlycklig, hjärtat. Idag skulle de klippa gräset utanför oss hela förmiddagen så därför kan jag inte fylla upp någon bassäng idag. Lovade i alla fall att vi skulle ta med en stor hink vatten och vattenpickan med ut i eftermiddag då jag hämtade henne. Jag fyllde upp bassängen runt 12 igår och vid halv 4 då vi kom hem var det kanske runt 20gr i vattnet. Hon älskade det och det var nog väldigt skönt för det var 30gr här igår. På eftermiddagen igår smög det sig på värsta allergihuvudvärken på mig. Usscch jag fick sådan huvudvärk att jag nästan kräktes som migränliknande. Bellis förstod det så vi fick gå in efter ett tag då det kändes som mitt huvud skulle sprängas. Bellis gick in och duscha och jag tog nya tabletter och gick och la mig. Bellis var så söt med mig hela eftermiddagen och pysslade om mig och servade med vatten, filtar. Jag hade ett sår på foten som hon hämtade ett plåster till. Hon la sig sedan bredvid mig och spelade tyst på sin telefon, så fin. Nu måste jag därför ta dubbla allergitabletter och jag blir så jordens trött då, men va har jag att välja på?

Jag måste slå ett slag för Kulings uv-kläder. Har alltid haft uv-kläder på vår tös och speciellt såhär i början på sommaren. När vi var i Cala Bona i somras så fick hon ha halva dagen 50+ solskyddsfaktor och halva dagen uv-dräkt. Solen tog på henne ändå, men på hälsosamt sätt, hon är en pepparkaka, blir jättelätt brun som sin pappa. Jag är en slower som det tar länge tid på. Kläderna är följsamma och mjuka, dem torkar snabbt vid soltorkning och är inte osköna att ha på sig. Bellis älskar att ha dem på sig, har dem likväl som en baddräkt.

Kulings kläder kan jag varmt rekommendera :

Din lilla äventyrare är redo för strandäventyr i detta Florence UV-Set i Retro Flower från svenska märket Kuling.

– Set i två delar.
– Oeko-Tex®-certifierad och testad för skadliga ämnen.
– Solskyddsfaktor SPF 50+.
– Volang i nederkant.
– Kombinera med flip flops och en solhatt för en dag vid poolen.

– 80% nylon och 20% elastan.
– Maskintvätt 30 grader.

Motsvarande Bellis set, men årets upplaga har ni här Crete UV-Set Wildflower

7 reaktioner till “Slå ett slag för kuling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s