Inse att du är en storlek Smal

Klänning 1, klänning 2 och klänning 3

It´s Ok You Can Look At My Butt

Beställde lite nya kläder från Shein, bla dessa tre klänningar. Det tog dock väldigt lång tid att få hem dem. Det tog 2½ vecka. Jag tycker förvisso det inte gjorde något. Har man tänkt ha dem till något speciellt tillfälle så får man nog vara i god tid. Klänning 1 och 2 är det storlek S på. Dem sitter jättebra. Klänning 2 valde jag att ta M på just för att det var dragkedja i ryggen och man vet inte om det är mer figursytt då. Det skulle jag dock inte tagit, underskattar mig själv, jag är en S helt enkelt och ska aldrig tro annat. Den sitter alltså för stort. Klänningen är inte insvängd utan bara puslig i midjan och det gör faktiskt att jag får stor rumplook då jag har den, så denna skulle passa bättre till någon som brukar ha 40/42 i strl, inte 38 som jag är. Jag är lite besviken, borde skickat tillbaka. Men orka liksom. Eftersom den ger rumplook där bak ger den också lite gravidlook framtill, men men SKITSAMMA, jag kommer såklart att använda den.

12 reaktioner till “Inse att du är en storlek Smal

 1. Jämför man med H&M och Bonprix ex så är leveranstiden lång absolut, men det är ju någonting man är medveten om när man lägger ordern!! Jag tycker det är helt okej, extra kul att få hem paketen när man längtar så mycket =)

  Gilla

 2. En av orsakerna till att jag inte köper kläder online förutom att jag faktiskt vill gynna de faktiska butikerna. Jag vill prova innan jag köper.

  Bra att de ändå sitter så du känner att du kommer att använda dem.

  Gilla

 3. Jättefina klänningar!
  Det är nackdelen med att handla online, jag orkar liksom inte heller ”byta”. Det blir nästan ändå alltid något som ska returneras då jag ofta beställer saker i två storlekar när jag är osäker. Men ibland blir det fel ändå. Var på H&M härom veckan och då var provrummen stängda, så det blev som att handla online, fick köpa hem och prova hemma och så tillbaka igen..

  Gilla

 4. Jag vill också beställa där ifrån men vet inte vad jag ska ta för stl då de är så olika

  Gilla

 5. Men vilka fina klänningar du delar med dej av 🙂 Min mamma brukar beställa i från den hemsidan dom har mycket fint
  där

  Gilla

 6. Dessa var jättefina och vi vill nog alla se mer utav dessa i framtiden! Den till vänster var verkligen jättefin. Har köpt många plagg man inte varit helt nöjd med heller och inte orkat lämna tillbaka dem. Vilket man lite ångrar nu efteråt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s