Inse att du är en storlek Smal

Klänning 1, klänning 2 och klänning 3

It´s Ok You Can Look At My Butt

Beställde lite nya kläder från Shein, bla dessa tre klänningar. Det tog dock väldigt lång tid att få hem dem. Det tog 2½ vecka. Jag tycker förvisso det inte gjorde något. Har man tänkt ha dem till något speciellt tillfälle så får man nog vara i god tid. Klänning 1 och 2 är det storlek S på. Dem sitter jättebra. Klänning 2 valde jag att ta M på just för att det var dragkedja i ryggen och man vet inte om det är mer figursytt då. Det skulle jag dock inte tagit, underskattar mig själv, jag är en S helt enkelt och ska aldrig tro annat. Den sitter alltså för stort. Klänningen är inte insvängd utan bara puslig i midjan och det gör faktiskt att jag får stor rumplook då jag har den, så denna skulle passa bättre till någon som brukar ha 40/42 i strl, inte 38 som jag är. Jag är lite besviken, borde skickat tillbaka. Men orka liksom. Eftersom den ger rumplook där bak ger den också lite gravidlook framtill, men men SKITSAMMA, jag kommer såklart att använda den.

12 reaktioner till “Inse att du är en storlek Smal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s