Vilken härlig dag, trallala la la la

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 – är du klar, nu letar jag!

Vilken härlig dag det var igår, solen sken och höll sig på bästa sätt hela dagen. När vi var med våra fina vänner ute på vår bakgård så var det nog närmare 25 gr kändes det som. Vi hade en jättehärlig eftermiddag. Barnen roade sig mest själva där de lekte loss i lekparken och lekte kurragömma. Såg galet sött ut då minstingen i trion gick runt och letade måste jag säga. Vår bakgård är väldigt fin och öppen måste jag säga, extremt stor yta att springa runt och leka på, samt ligger bra till så inga bilar kör där. BQ och jag gjorde lite mysigare middag igår och hade även tvårätters, sedan kikade vi på två avsnitt av Tjockare än vatten sedan. Vi har kommit till halva säsong 2 nu. Vi kikar på två avsnitt varje kväll just för att vi vill såklart, samt att det är ju trots allt 3 säsonger, så det skulle ta sådan tid annars.

Woowow vilken härlig dag Lalalalalalala Lalalalalalala Lalalalalalala

Har ni koll på alla barnlekar, man minns en del sedan man var liten. Jag ramlade på Micki, en sida på nätet som tipsar om massa roliga barnlekar jag inte kände till – fler tips på micki.se. När vädret tillåter är det äntligen dags för den årliga lekparksorienteringen att gå av stapeln. Vi rekommenderar att du följer den spännande jakten efter de färgstarka kontrollstationerna på nära håll!

Så här funkar det

En av de tävlande utses till sportchef och får placera ut tuschpennorna runt om i trädgården eller i lekparken. Vill man kan man knyta en tråd med en liten ögla i ena änden på varje penna, och hänga upp pennorna.

Domaren delar sedan ut en liten lapp till varje orienterare, bestämmer en startplats och släpper iväg orienterarna för att samla så mycket färger de hinner på sin lapp under 2 minuter. Flest färger när tutan ljuder får vara sportchef och gömma pennorna till nästa runda.

7 reaktioner till “Vilken härlig dag, trallala la la la

  1. Låter som en riktigt härlig dag! Superskönt med ställen där man kan sitta och ha uppsyn över barnen och de kan roa sig själva. Skönt att ha nära hem och gå på toa eller hämta något också 🙂

    Gilla

  2. Hoppas verkligen detta väder håller längre så vi alla kan njuta utav detta vackra väder. Vilket toppen sida! 😍 Vilka härliga bilder och hoppas ni får en toppen dag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s