Har du en till fettish?

Driftstörning och man blir något lack eller?!

Suck vi har driftstörning på skolprogrammet, kommer därför inte åt studieguiden, jipiee. Jag har läst alla kapitel jag ska för boken, så nästa steg var studieguiden, men men vad göra. Maila stuidesupporten och dem sa att det är en driftstörning de håller på att åtgärda. Antar också att deras databas är överhettad nu, många fler som börjat studera på distans nu.

”Fel: Databasanslutningen misslyckades

Det är möjligt att databasen är överbelastad eller på annat sätt inte fungerar korrekt”

Jaja inget och gnälla om, kommer inte in mer för det för att man sitter och är sur över det. Det ringde i alla fall på dörren och jag fick min leverans från postbäraren från KICKS, alltid lika roligt. Solpuder tycker jag ger ett fräscht intryck, tycker det är snyggare än rouge många gånger om man använder rätt färg.

Denna postkille måste ju fnissa då han ringer på dörren.

Vet ni att jag berättade om att en postkille delade ut två dagar på rad paket till oss som det syntes var skor. Han sa ju då att vi verkar ha fettish på skor. Kan inte annat än skratta, men det var han idag med som delade ut och haha, ja vad säger man. Det som skiljer är ju att idag var det i alla fall inte skor, man vart ändå lite generad. Tänkte på det att dem som jobbar som brevbärare måste ju vara väldigt utsatta, de ringer ju på dörrar som de inte vet alls vad det är för folk. Men antar att de håller avstånd och de har väl handsprit med sig i bilen de åker runt i.

Hade ni blivit generad och spritar ni paketen ni får?, eller öppnar ni direkt?

FÖLJ MIG HÄR!

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

19 reaktioner till “Har du en till fettish?

 • så drygt med driftstörningar på studieplattformen, ja tekniken kan ju spöka lite i mellan åt. näe jag spritar aldrig paket jag bara öppnar, i såna fall hade man ju fått sprita allt typ saker man köpt på ica med, känns som det skulle gå lite väl mycket på det i så fall 😂❤

  Gilla

 • Hej,
  Ja, stackars brevbärare, men som du skriver så har de säkert fått rutiner att följa för att skydda sig.
  Jag tittade just på shampoo och Balsam från Maria Nila som heter Heal, och jösses vad dyrt det var 🙂 LoL! Som allt annat jag gillar då med andra ord. 1099 kr på LYKO för shampoo och balsam. Kan man köpa shampoo och balsam för 1099 kr frågade jag mig själv? Kanske men inte denna månad.
  Kramen och ha det gott!
  Anneli
  https://theswedishlakehouse.blogspot.com/

  Gilla

 • Jag handlar i affärer, antar att det blir så när man jobbar (nå, jobbat…) inom handeln. Nätshopping i aaaaabsolut sista utväg. Men skulle inte sprita paketen, man får väl tvätta händerna efter att man öppnat bara, det är inte som att bacillerna hoppar på en, det handlar ju om droppsmitta.

  Gilla

 • Trist med datorstrul men inget du kan påverka i detta fallet så ta till vara på tiden och gör något bra bara för dig. Nej jag spritar inte några paket alls. Har aldrig hört om någon som gör det heller. Jag hade nog mest skrattat åt postgubben eller med

  Gilla

 • Hatar datorstrul! Fruktansvärt irriterande, suger så mycket energi.

  Jag hade inte blivit generad. Två paket skor och han säger fetisch? Jösses, han har mycket att lära när det kommer till fetischer! Hehe
  Jag spritar inte paketen. Viruset överlever inte utan sugs upp av kartongen (papper) och dör.
  Något som är viktigare att sprita, som många glömmer är ringklocka och dörrhandtag (från utsidan). För att inte tala om mobiltelefoner, vi tvättar händerna noga och spritar händerna och sen tar vi i mobilen. Jag försöker komma ihåg att sprita telefonen iaf en gång om dagen men det räcker ju inte på långa vägar faktiskt.
  Redan innan Coronaviruset så har det gått ut varningar för att mobiltelefoner är en bakteriehärda. Och den tar vi upp i ansiktet. *ryser*

  Har du kollat på Inredningsfruns IG? Hon hade en liten videosnutt på vad hon använder för att se sommarfräsch ut utan att det ska vara massa fix.

  Gilla

 • Det är så himla tråkigt med problem från skolan, skulle gjort min sista muntliga igår men det gick ju inte. 😬 Roligt att få paket 🙃 haha nja jag gör aldrig det faktiskt 🤔

  Gilla

 • Det är trevligt av postbuden att leverera paketen vid dörren, det brukar vårat postbud göra ibland också..Väldigt servicemedvetet att ge det lilla extra..Det blir ju väldigt korta möten i dörren så jag tror att de är ganska skyddade om ingen nyser dom rakt i ansiktet förstås..Efter vad jag läst så smittar det främst inomhus och efter ca 15 min exponering och så länge stannar de inte samt att de inte går in i hemmen..

  Gilla

 • Har alltid med mig handsprit och handkräm vart jag än åker. Sprutar alltid av mina och sonens händer när vi kommer/åker från offentliga ställen. Vi lever under dessa speciella tider. Brukar vara noggrann annars, men speciellt nog med handspriten nu.

  Gilla

 • Typiskt att du inte kom in! Jag spritar inte paketen, däremot tvättar jag händerna efter jag öppnat.. haha min pappa är brevbärare och dom vet ju rätt mycket om personerna de delar ut post till ;p

  Gilla

 • Imponerad över att du får paketen hem! Här hamnar allt som är för stort för brevlådan på utlämningsställe. Älskar Budbe & Instabox så att man slipper åka och hämta ut paket på utlämningsställe där massa andra människor står i kö.
  Öppnar paketen direkt och tvättar händerna efteråt. Det är mycket handtvättande just nu 🙂

  Gilla

 • Ha ha, ja du brevbärare är nog ett väldigt speciellt jobb, säkert lite tråkigare nu när det inte skickas lika många vykort….men jag tror att vår brevbärarer ett tag trodde vi drev någon business för några år sedan då vår dotter fick paket var och varannan dag som hon köpt via wish….för inga pengar alls

  Gilla

 • Jag spritar inte mina händer när jag får paket. För här i Bollnäs använder dom engångshandskar så det är ju bra 🙂

  Gilla

 • Måste säga att jag inte ens tänkt tanken att sprita paketen innan jag öppnar dem. För min del känns det lite överdrivet….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s