Ta inte varandra för givet

Sådana samtal vill man verkligen inte ha.

När jag hämtar tösen idag på eftermiddagen och vi sitter i skolbussen hem så ringer min mamma. Hon säger med orolig röst att min pappa är på väg i ambulans till akuten. Näee nu orkar jag inte mer faktiskt, inte IGEN シ. Hon visste inte mer än så för dem sa att hon inte fick följa med till akuten och ej heller åka dit utan dem skulle kontakta henne. Phhuu jaha, jag vart ju knäckt som ni kan förstå!. Pappa och mamma hade varit i stugan och då hade pappa bara satt sig ner och sagt att han ville åka hem för han orkade inte vara uppe, han ville gå lägga sig. När dem kom hem hade han blivit blek och grå i ansiktet och varit svag. Mamma ringde då ambulansen som kom och hämtade honom för hans allmän tillstånd var inte bra. Det var det dom sagt till mamma.

Jag orkade inte vara hemma och grubbla och gå vänta på deras samtal

Bellis och jag gick därför ner på vårt favvocafé och hon fick unicornglass och jag tog chailatte. Sedan gick vi till stora lekparken ett par timmar. Där började Bellis leka med en pojk vid namn Charlie och pappan och jag började prata och det gjorde faktiskt att tiden gick och jag lyckades tänka bort det, otroligt nog. Ett par timmar senare då så står det mamma i displayen då telefonen ringer. Såklart vart det en klump i magen och jag visste inte hur jag skulle ställa mig till något alls. VET NI då var det pappa som sa HEJ MURRE! (Ja mamma och pappa kallar mig så ♥ ) Jag kunde inte börja gråta som jag var på väg att göra eftersom den där pappan var omkring mig där. Han och mamma var på väg hem från akuten och alla prover och värden var bra. Pappa hade väl mått dåligt ett par dagar och mått illa och inte ätit som han skulle. Vilket mamma inte helt hade kontroll på då han inte direkt visat något. Idag visade det sig att han varken ätit eller druckit speciellt bra alls. Så han hade blivit matförgiftad och varit totalt kraftlös. Bredvid här ser ni en bild på världens finaste som mamma skickade precis. Detta är ju tydligt tecken på att vi tyvärr inte kan besöka dem än. Nu mådde han i alla fall bättre igen och ska ringa och checka läget om en stund igen.

Ta vara på varandra, det är så viktigt

14 reaktioner till “Ta inte varandra för givet

 1. Det är så trist inte anhöriga får hälsa på deras anhörig på sjukhuset. Men, de finns ju en tanke bakom….
  ”Tur” de inte var något allvarligare – även om de aldrig är roligt när ens nära blir sjuk. Han får krya på sig

  Gilla

 2. Förstår att du blev orolig. Så skönt att ni kunde göra annat under tiden. Tur att det gick bra iallafall 🌸

  Gilla

 3. Åhh så skönt att höra att alla prover visade bra ♡ blev nervös här när jag började läsa då jag så väl kommer ihåg sist han var dålig. Man ska aldrig ta sina nära förgivet!

  Gilla

 4. Vad skönt att han kunde få åka hem igen.Nu hoppas jag på att han slipper sjukhuset ett tag framöver …Bara inte din mamma klantar sig själv över att hob inte har haft koll på att han har druckigt och ätit dåligt

  Gilla

 5. Jag förstår oron, Min pappa bröt lårbenet för 1,5 vecka sen. Nu visar det sig att han har blod i urinen och blodvärdet har rasat, så han är på akuten igen. Hoppas så att han får stanna och att dom kollar upp honom. Är faktiskt lite orolig

  Gilla

 6. Usch inget roligt alls att få såna samtal 😬 men bra det gick bra och han fick åka hem igen 😁❤️

  Gilla

   1. Men usch vännen va tråkigt 😦 Sånt där är så tråkigt o så hemskt – man blir ju orolig o tusen tankar snurrar i skallen 😢♥️ Tur ändå att de gick bra fina du! Kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s