Ska denna sommar få förstöra allt?

I år har nog inte ordet HEMESTER varit mer tydligt än vad det kan bli. Jag tänker som så att vi måste se alla fördelar med det. Många gånger tänker man ju att man måste resa bort göra så mycket. SAMT JAJAMÄN det är underbart det vill jag också denna sommar. Denna sommar är det ju trots allt rådet att stanna hemma och att man ska inte resa om man nödvändigtvis måste. Man uppskattar nog inte det man har på samma vis. Det är ju många som reser till ens stad och utforskar. Har man själv verkligen sett allt fint i den staden man bor i? Kanske en tripp till grannstaden och sätta sig på behörigt avstånd från andra och ta med en god picknick och bara njuta av stunden. VARFÖR gör man inte sådant oftare.

Du sparar ju in pengar då du hemestrar så varför inte unna dig lite lyxigare råvaror och njut av en extra god middag och gör det romantiskt bara du och din partner. Ta vara på egentiden extra mycket denna tiden. Är du själv, partnern jobbar och barnen på skolan. Ta bilen eller cykeln och njut av kusten eller vattnet om du har möjlighet. Sitt där ett par timmar och andas in den och bara sitt eller ligg där på en filt och bara vara du. Det är ytters sällen man får den tiden då man semestrar för då ska man göra så mycket hela tiden.

Ta några småtripper och kika in de lokala hembygdsgårdarna eller åk till ett café nära dig du aldrig besökt. Vem vet du kanske känner av semesterkänsla bara cykelväg ifrån dig.

Ta dig tid att koppla av och uppskatta denna sommar som låter dig HEMESTRA

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

5 reaktioner till “Ska denna sommar få förstöra allt?

 1. Känns ändå inte som om alla kommer följa detta rådet. Man ser jämt folk som gnäller om att det inte får resa iväg osv. Då tänker jag är det verkligen värt ditt och andras liv för att du ska kunna åka ut med din husvagn eller åka till Spanien.

  Gilla

 2. Ja det finns ju mycket att se runtomkring en som man annars kanske inte tänker på. Blir nog en bra semester ändå fast man inte ska resa runt ❤

  Gilla

 3. Det finns så mycket att se i vårat land och får vi nu inte resa längre än två timmar i bil så finns det alltid något i närheten,fint väder så löser sig det mesta,kramar o fin måndag.

  Gilla

 4. Hoppas på en fin, varm sommar så man kan vara ute mycket, sola, grilla och njuta.😊
  Förstörd sommar?… Ja det blir det enligt mig om man själv gör den förstörd bara för man inte kan göra det man brukar och ”måste” för att det är sommar…

  Mycket handlar om inställning och i sommar stämmer det mer än väl…
  Finns så mycket viktigare saker än att vi kanske går miste om att resa en sommar.🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s