Liten tår som rinner ner från kinden

Rena midsommarvädret här redan.

Vilka kontraster på väder det varit idag och igår. Idag dryga 10gr och igår 20gr och än varmare i solen. Samt idag regn och igår strålande sol. Man får midsommarfeelings på vädret må jag säga faktiskt. Undrar hur man kommer att göra denna midsommar?, för hur det än är så kommer denna sommar inte vara lik någon annan och då således kommer inte midsommar vara det heller.

På tal om annat så sitter jag faktiskt här med lite gråten i halsen måste jag säga. Det bet tag lite i mig då jag sitter och kikar på en avslutningspresent från Bellis till sina förkoleklassfröknar. Erkänn att ni kan förstå ens känsla då Bellis säger att hon älskar sina fröknar och att man inser att det är bara några veckor kvar tillsammans med dem. Dem har varit toppen och dem har verkligen varit så förstående i alla lägen. Jag valde FRÖKEN BRÄCK – Påsen bär texten: Fröken bräck. Handgjorda chokladbräck, strösslade med uppskattning, smaksatta med tacksamhet & goa kramar till dig för att just du är världens bästa fröken!. Fröken Bräck påsen från presenteriet. Tyckte det var humant pris, samt att det är enkelt för Bellis att kunna frakta från skolgården till avslutningen och ge till fröknarna. Dessutom inget som går sönder. Visst chokladen kan gå sönder men det är ju inte hela värden.

Kan bli lite krisigt om det blir så att klänningen inte hinner komma i tid

Vi får inte vara med på avslutningen vi vuxna tyvärr inte, det gör mig lite ledsen. Hade velat se hennes första avslutning när hon tackar av sina lärare. Det är ju trots allt säkerhet för corona, så det är som det är. Bellis har även fått välja klänning helt själv som hon vill ha på sig på avslutningen. Har beställt den åt henne så hoppas innerligt att den ska hinna komma. Avslutningen är bara 1½ timma också, så då kan därför barnen vara väldigt finklädda. Jag tror att hon kommer vara så fin i det där. Hon kommer ha precis den outfiten med klänningen och boleron.

Trikåbolero rosa och vit volangklänning med sidenrosett

9 reaktioner till “Liten tår som rinner ner från kinden

 1. Ja, det blir nog en lite konstig sommar. Vad tråkigt att säga hej då till lärare man tyckt om. Men så är det ju 😊

  Gilla

 2. Usch ja det är så slitsamt när det är dags för att byta lärare. Affe slutar lågstadiet i år och han har världens bästa lärare nu så det kommer bli tufft att få ny lärare, både för honom och för oss. Vi får inte heller vara med på skolavslutningen så vi kan inte ens tacka ordentligt för dessa åren. Ja jag förstår det men det betyder ju inte att jag är glad för det.

  Bellis kommer vara så fin i den outfiten, hoppas att den kommer i tid!

  Gilla

 3. Men ååååh vad fin klänning Bellis ska ha på sig, hon kommer ju vara så söt i den!!! 😀
  Tråkigt när man inte får vara med på avslutningen, jag får inte vara med när lillebror springer ut från skolan nu på studenten, det skär i ens systers hjärta 😦

  Gilla

 4. Ja, det kommer kännas lite konstigt med skolavslutningen i år. Den kommer inte vara på skolgården, alla kommer vara i sina respektive klassrum och vi föräldrar får inte komma. Snyft! Men bara gilla läget…. Så fin klänning och bolero som du valt till Bellis!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s