Sommarklänning och kroketter

Såpbubblor, kompislek och kroketter.

Idag borde Bellis tyckt att det varit en toppendag för det har det också. Hon och jag var ut i vår lekpark och lekte loss en bra stund både med lek och med såpbubbelmaskinen. Springa jaga bubblor och sådant. På eftermiddagen sedan då BQ jobbat klart hemifrån så tog vi oss till stadslekparken där hennes kompis A var med sin lillasyster. Det är Bellis klasskamrat. Det var toppenhärilgt väder, värsta sommartemperaturerna. Man hade kunnat varit där hur länge som helst. Jag hade sommarklänning på mig, så befriande och skönt.

Efter det sedan gick vi hem för att äta god fredagsmiddag i form av sjömansbiffar och kroketter med massor av tillbehör. Bellis har börjat med att betygsätta maten och hon är väldigt ärlig också hon sa att beasåsen var 4 poäng och resten var 5 poäng, fniss.

Vad har ni gjort idag denna fredag och vad har ni ätit för fredagsmiddag och gottit?

8 reaktioner till “Sommarklänning och kroketter

  1. Låter som en bra dag..hon börjar bli stor då..Min dotter betygsätter också maten sedan flera år tillbaka..inte alltid så roligt..men för det mesta är maten bra

    Gilla

  2. Härligt när man kan ta på sig lätta sommarkläder när man är ute och att tjejerna kunde leka tillsammans, det är så mycket värt. Sjömansbiff…det lät riktigt gott…kul att hon poängsätter, spara poängen lite och visa när hon plötlsigt en dag absolut inte kan äta det hon tidigare tyckt om….Av en eller annan anledning

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s