Sommarklänning och kroketter

Såpbubblor, kompislek och kroketter.

Idag borde Bellis tyckt att det varit en toppendag för det har det också. Hon och jag var ut i vår lekpark och lekte loss en bra stund både med lek och med såpbubbelmaskinen. Springa jaga bubblor och sådant. På eftermiddagen sedan då BQ jobbat klart hemifrån så tog vi oss till stadslekparken där hennes kompis A var med sin lillasyster. Det är Bellis klasskamrat. Det var toppenhärilgt väder, värsta sommartemperaturerna. Man hade kunnat varit där hur länge som helst. Jag hade sommarklänning på mig, så befriande och skönt.

Efter det sedan gick vi hem för att äta god fredagsmiddag i form av sjömansbiffar och kroketter med massor av tillbehör. Bellis har börjat med att betygsätta maten och hon är väldigt ärlig också hon sa att beasåsen var 4 poäng och resten var 5 poäng, fniss.

Vad har ni gjort idag denna fredag och vad har ni ätit för fredagsmiddag och gottit?

8 reaktioner till “Sommarklänning och kroketter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s