Dejt med en hemlig beundrare

Det regnar såpbubblor

Bellis och jag var ut en lång härlig stund och då var det kyliga vindar. Sedan cykla vi och handla och då bara poff kom sommarvärme och vi vart för varma. Så toppenhärligt väder och det är FREDAG på det också. Vi hade såpbubbelmaskinen med oss ut så det regna såpbubblor på utgården ett bra tag, det ser faktiskt festligt ut.

Brukar ni kika på programet som heter Hemlig Beundrare? Jag tycker det är lite roligt faktiskt och när man tänker efter skulle ni våga gå på något sådant? Jag vet inte om jag skulle vågat ?! Jag skulle inte komma på tanken att bjuda in någon för det. Det finns ju några som man var förtjust i sedan förr och några skulle man vilja ha svar på ex varför det vart som det vart, eller varför det ingnting vart fastän det borde blivit. Men att sedan då ställa upp i tv det hade jag INTE gjort.

HAR NI KONFRONTERAT EN BEUNDRARE NÅGON GÅNG?

7 reaktioner till “Dejt med en hemlig beundrare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s