Betyg på eyebrowpen

Jag köpte eyebrowpen från eyebrowatatto.se och jag har använt mig av dem ett tag nu och tänkte säga vad jag tycker om produkten. Jag har färgerna greybrown och lightbrown. På bilden har jag greybrown och den är betydligt mycket ljusare än light brown. Jag skulle vilja säga att den är perfekt färg mot mina övriga färger så den är jag nöjd med. Man får snygga ögonbryn och man får snygg form på dem efter man har testat dem några gånger.Man får in rätt teknik och de visar även på sin sida hur man gör. Det håller verkligen tills man tar bort med sminkborttagning. Dock är den inte värd det dyra priset den kostar, för det finns liknande pennor till mycket billigare peng.

Det som inte är bra är att de är mycket mörkare än man kan tro. Så den jag har som heter lightbrown, ser inte alls bra ut på mig som har ljusa färger. Det blir för mycket ögonbryn. Jag frågar därför er, är det någon som är intresserad så kan ni få ta över den pennan av mig som heter light brown, passar en som är mörkhårig bäst skulle jag tro. Han testat den lite lätt ytligt med ett drag så den är inte kladdad med eller använd mer än så, kan med all säkerhet och garanti bedyra det.

NÅGON SOM VILL HA DEN FÅR NI DEN AV MIG, BARA SÄGA TILL!

7 reaktioner till “Betyg på eyebrowpen

 1. Lite tråkigt när man hittar produkter som är helt okej ändå men att de är så dyra, det blir ju att man kanske kikar efter det lite billigare på så vis som är minst lika bra 😮 ❤

  Gillad av 1 person

 2. Vad tråkigt att du inte blev nöjd med den ena pennan men som jag ser i kommentarsfältet så finns det några spekulanter på den 🙂
  Älskar dina naglar 🙂 kram

  Gillad av 1 person

 3. Åh denna penna har jag velat testa länge och kul att höra att den är bra. Såg att någon annan redan har hunnit kommentera om att vilja ha den. Snällt av dig som vill ge bort den. ❤ Kramis

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s