När man bara gnor runt det

Godnattsaga med pappa och ryggmassage på balkongen innan läggdags

Vilken bra dag det var igår, tösen hade kortdag på skolan för att jag ligger så bra till i studierna att jag anser hon kunde få slippa fritis denna veckan. Hon har fått klippa sig och göra sig fin som den prinsessan hon är. Så galet fint det är då hon är kortklippt såhär. Fick även fått två viktiga samtal ringda igår som har behövts göras som jag känner är toppen att jag fått det gjort. Nu hoppas vi bara på att allt ska bli till det bättre angående det och det hoppas och tror jag verkligen. Nu hittar vi nya redskap för att allt ska bli till det bättre ✿ VI ÄR BÄST!

Vet ni hur många veckor det är kvar till sommarlov, enligt Bellis är det 15 dagar kvar till skolavslutning?

Nu har jag moppat bort hundhår här på golvet. Igår kväll bäddade jag rent både vår säng och tösens säng. Nackdelen med hund är ju då de fäller, speciellt från vinterpälsen, det typ rullar under fötterna av hundhår. Samt med svart vovve syns det ju så väl. Så här får man hålla på varje dag för att hålla det fräscht. Jag vill inte ha massa hundhår och damm som yr runt, då blir jag stressad, eller ja det är inte jag, jag vill ha det rent och fräscht omkring mig. Ja nåväl, jag bäddar inte rent varje dag, det hade varit hög tryck på tvättmaskin. Men allt är tolkningsfråga för det är värt det alla gånger om, den kärleken djur ger går inte beskriva.

” Visste ni att det vanligaste felet som många gör när det är smutsigt är att städa för blött. Man får inte upp smutsen från golvet. Man löser upp smutsesn, men när det torkat är smutsen fortsatt kvar. Använd er av microfiberprodukter som lyfter upp smutsen”.

Jag tänkte därför berätta om en micromopp Hygienteknik säljer som vi har här hemma som jag tycker är toppen för detta ändamålet. Det är som det smattrar under moppen då det suger upp dammet.

Hur ofta städar ni hemma hos er?, kommer snabeldraken eller golvmoppen fram varje vecka, eller varje dag?

9 reaktioner till “När man bara gnor runt det

 1. Men vår förra hund stod typ dammsugaren alltid framme! Det fanns hundhår ÖVERALLT! Men vår nuvarande hund fäller inget alls och det är gudomligt skönt! Vi har städning varannan vecka och det är faktiskt bara någon gång mellan det som jag själv dammsuger. Det beror ju lite på om vi ska ha gäster, hur mycket ytterdörren varit öppen osv. så klart.

  Gilla

 2. Ja du dom där fina hund håren. Jag har inte haft problem med de som tur är.
  Här städas de vid behov. Ibland är de 4 gånger i veckan och ibland är de 1 gång i veckan. Så har ingen sån där pang på bestämd dag eller så.

  Gilla

 3. Förr städade jag varje dag (nästan), dels för att jag var mer pedantisk då och för att jag älskade när saker och ting var rent och fräscht.
  Nu efter att barnen kom, så försöker jag inte städa lika ofta. Minst 1 gång i veckan eller max 3 beroende på väderlek.
  Använder faktiskt en sån där till golvet, funkar kanon!

  Gilla

 4. Jag borde städa oftare än vad jag gör. vi har katt som fäller kopiöst mycket och är lite allergiska mot det. Ingen bra kombo kan jag säga

  Gilla

 5. Kan tänka mig att det blir mycket hundhår som dras runt i huset. Jag som är allergisk mot hår på golv skulle bli tokig. När jag köper hund om får det bli en ras som inte fäller så mkt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s