Känner mig lite uttömd på energi nu

Pheew skolprogrammet har varit jättesegt idag, dator pryder gatan snart utanför eller något. Satt och gjorde klart igår och då som tur var fungerade det utan problem. Nu har jag korrigerat och ändrat om som jag fått göra 5 gånger nu tror jag för programmet bara stängt ner sig. Men nu fick jag till alla ändringar och har skickat in uppdraget, det var snäll mot mig och stängde inte ner sig denna gången. Nu kan jag ta lite lugnt tills jag ska hämta tösen när skolan slutar. Vi ska ju sedan direkt till frisören då. Ska ta mig en långis med Enzo snart tänkte jag, superskönt för solen gassar ju på utanför idag. Jag är faktiskt lite pirrig för att hon ska till frisören, det är ny frisör då vår som vi brukar gå till inte hade tid. Samt att det kommer ju bli ny frisyr som hon inte haft innan. Kommer bli så bra så, vår lilla goding.

Har ni sol idag eller hur ser utsikten ut för er?

3 reaktioner till “Känner mig lite uttömd på energi nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s