Årets första dopp?!

Doppa magen och fötterna.

Så härligt var ut på en rask långpromenad med ENZO förut. Han ville bada tassar och mage lite raskt, såg så skönt ut så. Det var ganska kallt faktiskt, hade kunnat haft fingervantar och mössa faktiskt, det missade jag. Men det var i alla fall superhärligt. Saknar det så mycket att ut och gå med vovve. Vill ha vovve och det NUUUUUU!!!!!! Ja fastän nu får vi ju vara nöjda för ni är vi ju hundvakt åt finaste ENZO.

Insåg igår att det var ju Lets Dancé så det är ju Fångarna på fortet nu ikväll, fniss. Så det ska vi kika på nu. Tösen har precis lagt sig med en stöttande hund inne hos sig, galet sött eller vaddå? Samt nu får vi lite egentid.

Det vill mycket till innan jag tar mig an det.

Enzo tog ju ett dopp ikväll, men med mig, vet inte om han doppat sig med sina ägare innan, det måste jag låta vara osagt. Har ni doppat er i sjön än? Kan säga att det dröjer ohyggliga många dagar till innan jag gör det. Finns inte en endaste chans liksom.

Minns ni när ni badade första gången förra året? Det minns ej jag, det var på semestern någon gång.

10 reaktioner till “Årets första dopp?!

 1. Va härligt för er att vara hundvakt 🙂 brrrrr ser ju kallt ut men det kanske de inte är hahah 😂 Men vackra bilder är de ❤️😍

  Gilla

 2. Ha ha, nej det förstår jag att han inte fick med dig ner i vattnet, jag hade inte heller gått i trots att jag älskar att bada. Men det är som med dig….det dröjer många dagar ännu.

  Gilla

 3. Så mysigt att vara hundvakt. Förstår att du blir sugen på en egen. Minns ej första doppet förra året. Tror det var i maj/juni en kväll men några vänner i en kall Vättern.

  Gilla

 4. ja så himla mysigt . ni har inte funderingar på en ny eller blir det bara låna enzomys?
  Samma program här . nu spidderman som man inte alls ( ler) har set hundra ggr innan

  Gilla

 5. Jisses, jag hade inte ens doppat tårna nu🙈 förra året doppa jag mig första gången i juli och nästa på vår resa till Turkiet i aug. Jag är den största badkruka i världshistorien 😅

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s