Lite soft stämning med ljus

Fredagsmys med doftande god mat och mys i soffan.

Nu är det i alla fall fredagsmys och det ska bli underbart. Kika på Fångarna på fortet, lite nya deltagare idag några av dem, det blir roligare. Annars känns det som det är samma deltagare hela tiden. Äta min goda middag. Bellis sitter och har fredagsmys i soffan nu med popcorn. Var ner på stan innan Bellis och jag för att leka i deras lekpark och då var Bellis klasskamrat R där med sin syster L. Samt deras mamma är ju min vän, så det var superskoj att snacka loss med dem en stund.

Jag ska ta mig en dusch nu sedan starta denna fredagskväll med fortsatt härlig dag.

Bellis och jag har haft en hemmadag då skolan hade planeringsdag. Bellis fick således vara hemma från fritis då. Ska försöka ha henne där så lite som möjligt. Man kan tycka att jag ska ha henne hemma direkt efter skolan för jag studerar distans. Absolut kommer jag hämta henne tidigare. Dock måste jag ha lite lugn och ro när jag studerar också, tappar fokus om jag skulle ha henne hemma hela tiden, så viss del måste hon vara där.

TACK idag KAMILLA, du är en sann vän trots att vi inte setts i verkliga livet ♥ 

16 reaktioner till “Lite soft stämning med ljus

 1. Så skönt med en hemmadag tillsammans med Bellis….klart att hon ska vara på fritids när du pluggar, även om du pluggar på distans så är det som ett heltidsjobb som ska skötas och du ska ju inte behöva ägna kvällarna efter att Bellis lagt sig till det…så låt henne vara på fritids det hon behöver och lyxa till det ibland med att låta henne komma hem efter skolan (vilket inte barnen alltid tycker är lyx)

  Gilla

 2. Vad härligt att ni har haft en bra dag i dag kul att ni kände dom i lekparken så att ni kunde prata loss lite❤️ hoppas ni hade en supper mysig fredag kväll

  Gilla

 3. Mysigt ändå med en dag hemma! Jag kan känna igen mig i det där med att man tappar fokus…det är exakt samma för mig nu när sambon jobbar hemifrån! Hoppas ni får en underbar hel nu!

  Gilla

 4. Låter som en mysig kväll! Fredagsmys med popcorn är min melodi 🙂
  Så länge du pluggar är det ju klart att du kan ha Bellis på fritids. Det är en annan sak att gå på stan eller så. Tycker inte att du ska ha dåligt samvete.

  Gilla

 5. Vilken härlig fredag du haft 😊
  Jag vet inte om jag har missförstått det hela men pluggar du heltid ? Då har ju du rätt att ha henne på fritis sen spelar det ingen roll om det är distans eller inte för du pluggar och då kan du inte ha barn hemma när du sitter och gör dom 😊… Men jag kanske är ute och cyklar nu.

  Kul att träffa sina vänner på lekplatsen så du fick någon att prata med och bella någon att leka med 😊

  Gilla

 6. Låter som en mysig dag🌸 det är klart du ska ha henne på fritids om du pluggar, man har ju inte barnen med sih då man arbetar🤷‍♀️ ha en fin helg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s