Lite soft stämning med ljus

Fredagsmys med doftande god mat och mys i soffan.

Nu är det i alla fall fredagsmys och det ska bli underbart. Kika på Fångarna på fortet, lite nya deltagare idag några av dem, det blir roligare. Annars känns det som det är samma deltagare hela tiden. Äta min goda middag. Bellis sitter och har fredagsmys i soffan nu med popcorn. Var ner på stan innan Bellis och jag för att leka i deras lekpark och då var Bellis klasskamrat R där med sin syster L. Samt deras mamma är ju min vän, så det var superskoj att snacka loss med dem en stund.

Jag ska ta mig en dusch nu sedan starta denna fredagskväll med fortsatt härlig dag.

Bellis och jag har haft en hemmadag då skolan hade planeringsdag. Bellis fick således vara hemma från fritis då. Ska försöka ha henne där så lite som möjligt. Man kan tycka att jag ska ha henne hemma direkt efter skolan för jag studerar distans. Absolut kommer jag hämta henne tidigare. Dock måste jag ha lite lugn och ro när jag studerar också, tappar fokus om jag skulle ha henne hemma hela tiden, så viss del måste hon vara där.

TACK idag KAMILLA, du är en sann vän trots att vi inte setts i verkliga livet ♥ 

16 reaktioner till “Lite soft stämning med ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s