Det är bara stå ut helt enkelt

Nu ska vi ställa dagens fråga?!

Bellis brukar ställa ”Dagens fråga” till oss varje dag, då ska vi svara på något som hon ställer. Idag skulle vi svara på vilken vår favoritårstid är och sedan skulle vi svara på vilken vår favoritblomma är. Favoritblomma för mig är nog trots allt tulpan. Vi fick endast svara på en årstid och då blir det våren för mig. Jag kan peka på fler fördelar med alla årstider så skulle inte vilja byta ut någon av dem. Jag inser att DAGENS FRÅGA kommer från youtubers, tror The swedish Family brukar svara på det i alla sina vloggar.

Ska ni svara på Bellis frågor? Favorit årstid och favoritblomma!?

Taggelitagg på ny vecka, välkommen vecka 20

Annars taggar vi för ny vecka, ny kurs, ny jobbvecka, ny skolvecka. Jag ska till frissan på onsdag, najs. Behövs gås igenom lite så att det får rätt form igen och utväxten ska tas bort. Alltid fräscht efteråt då man gjort det. Bellis är lite ruffsig och tuffsig, hon behöver klippa sig, men det är bara stå ut eller vad man ska säga, det är växa ut det ska. Men ja vaddå, hon är ju fin i vad hon än har, vårt lilla hjärta. Klipper man det nu så börjar man ju om igen. Hon kommer ju klippa bort allt som vuxit ut då i så fall. Hon verkar inte bry sig så mycket. Man vet ju själv hur det känns då man låter det växa ut, man tycker inte det händer någon fast det gör ju såklart det.

Nu kikar vi på Robinson, har ni någon favorit, hejar ni på någon?

12 reaktioner till “Det är bara stå ut helt enkelt

 1. Å vad kul! För några år sedan hade jag klockrent svarat gerbera på blomma, men nu måste jag nog säga liljekonvalj. Älskar doften! Har sett bladen i skogen, men inga knoppar riktigt ännu, så jag får väl hålla ögonen öppna den närmsta tiden.
  Årstid blir sommar. Jag gillar när det är enkelt och man inte måste ha en massa kläder på sig hela tiden. Jag är rätt bekväm av mig, ha ha!

  Gilla

 2. Favorit årstid 🤔…..våren. Då allt får liv igen & värmen kommer tillbaka. Men alla årstid har ju som sagt sin tjusning 😊
  Favo blomma 🤔 Liljokonvalj.
  Man märker om man har kort hår att håret växer snabbt ut.
  Kram❣️

  Gilla

 3. Jag håller med dig – alla årstider har sina fördelar och jag hade inte velat byta bort någon av dem, men min favorit är nog ändå hösten. Favoritblomman är dock en vårblomma, för jag älskar Förgätmigej 🙂

  Gilla

 4. Min son älskar the swedish family. kollar på de varje dag 🙂 Dom brukar ha dagensfråga där ja 🙂
  älskar också tulpan men att ha en fräsh bukett blommor är bara så trevligt de med 🙂

  Gilla

 5. När jag jobbade på en förskola där vi hade en blogg. Hade vi varje dag ett barn som ställde fråga och ett som svarade bland annat. Jag kan inte välja årstid alla är för fina på sitt sätt. Blomma blir också svårt det svänger från dag till dag. Ha en fin dag

  Gilla

 6. Så kul med dagens fråga! Vi har något liknande på jobbet, en gång per vecka får eleverna en fråga som de ska skriva fritt om. Det är ganska uppskattat bland eleverna och frågorna är oftaast nåogt som de tycker är intressant.
  Jag tycker att sommaren är bäst och min favoritblomma är liljekonvalj för den är så skir och stilren.

  Gilla

 7. Min favoritblomma är pion och favoritårstiden är sommar 🙂 så härligt med ett frisörbesök i veckan. Jag ska fixa mina naglar – alltid härligt att få känna sig lite fräsch!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s