Snyggt till sommaren

Vit spetsblus , Blå blus , Rödmönstrad klänning , Vit puffärmad blus , Svartvit kjol , Rosa top

Shoppat mig lite nya sommarkläder tycker faktiskt att jag var värd det av olika anledningar, dessutom hade jag stor rabatt på köpet också så det vart inte så dyrt i slutändan. Produkterna kommer från shein.se. Ser framför mig att man kan få många snygga varianter på outfits med dessa plagg.

Har ni någon favorit?

Idag har vi fått lite gjort här. Har städat här hemma, tvättat, städat och tvättat bilen. Jag har suttit och pluggat en hel del med. Imorgon kl 10 är det muntliga så jag har prentat in ytterligare lite mer i huvudet. Jag känner mig rätt cool. Jag känner att jag har tagit in allt jag kan nu och fått jättebra omdömme på uppdragen så känner att jag inte kan göra mer. Får jag hjärnslapp på frågorna så är det så. Ska ta nån timma innan imorgon och läsa igenom uppdragen igen och läsa igenom stödorden jag skrivit så kommer jag nog komma ihåg det mesta sedan.

Nu hoppas vi på sommartemperaturer snart så man kan börja använda dessa fina outfits.

11 reaktioner till “Snyggt till sommaren

 1. Hade mer än gärna shoppat massa nytt till sommaren men detta året för jag hoppa det!!!
  Jag älskar kjolar och klänningar men det ska inte vara lång klänning eller lång kjol ^^

  Gilla

 2. Först och främst….lycka till på det muntliga, det kommer säkert att gå jättebra….kommer du inte på allt med detsamma så be att få gå tillbaka när du är klar med de andra…ofta kommer saker fram i huvet efterhand.
  Du kommer att bli supersnygg i de kläderna (i och för sig så …allt klär en skönhet ), jag gillade framförallt den vita spetsblusen och den röda klänningen, men allt var riktigt fint, har aldrig handlat på shein…

  Gilla

 3. Jag gillar den svartvita kjolen och vita spetsblusen. Kanske inte riktigt min stil men ändå. Passar säkert på andra. Ha en fin söndag och tack för alla kommentarer hos mig. Kram Pia

  Gilla

 4. gillar klänningar men tycker alltid ja ser så tjock ut i dem så nja osäker o den i blått va fin
  ta hand om det o ha en fin söndag kram

  Gilla

 5. Kjolen var jättesnygg!

  Det kommer säkert gå jättebra, du är ju förberedd.

  Hur är Shein att beställa från? Har hört att de är dyra i returer och att storlekarna är konstiga.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s