Är du praktisk eller förhastad?

Har ni någon morot att se fram emot denna vår och sommar?

Har ni något ni ska göra er familj emellan som ni ser fram emot. Det kan ju vara små grejer just eftersom vi inte ska vifta iväg på så stora grejer denna sommar. Sitter just nu och kikar på extra nyhetssändningen och där ställs det ju extra mycket om sommaren och planer hur man sja tänka. Jag vet inte hur man ska tänka. Jag vill ju åka till min familj, men det kommer ju inte gå än på ett bra tag och det är surt. Extra jobbigt är det ju för dem, för dem är ju isolerade, vi har ju ändå en vardag igång på ett annat sätt mot vad dem har.

Vad ser du fram emot?, vad tycker du ska bli extra kul att göra framöver?

Nu när vi är i den tiden i livet vi är så kanske man skulle ta tag mer i sig själv, rå om sig. Göra ansiktsmasker, hematräning, fixa naglar, fransar och sådant. Man jag ser också att man kan få mycket nytta gjort. Vi har gjort så ett tag nu att vi städar ur del för del. Förra helgen innan jag vart dålig så rensade jag ut ur Bellis garderob. Nu lär det bkli dags för min i helgen, har i alla fall tänkt gör det.

När ni rensar ur kläder? vart gör ni av det?, säljer ni, lämnar till klädinsamling eller rent av slänger ni dem?

12 reaktioner till “Är du praktisk eller förhastad?

 1. Ser framemot att få barn och flytta till min egna lägenhet 🙂

  När jag rensar kläder skickar jag in det till Sellpy, väntar just nu på att dom ska hantera det jag skickade in 🙂

  Gilla

 2. Finns inte mycket att göra nu. Men får försöka hitta på småsaker istället. 😊 Dina förslag låter mysiga.

  Gilla

 3. Jag ser framemot en hemmasemester. Har velat ha det i flera år men familjen vill iväg. ( vi håller oss dock alltid här i Norden) det finns så mycket att utforska i vår närhet och jag vill ta reda på varför andra reser hit på semester.

  Det är olika vad jag gör med kläderna. Oftast skänker jag dem i bland skickar jag dem till Sellpy

  Gilla

 4. Sitta på balkongen och mysa och grilla en massa, göra utflykter till sjön och i skogen med familjen, fiska och se film mm..Ha tid att läsa någon bra bok jag är intresserad av och rensa och göra om hemma så att trivseln hemma ökar..

  Gilla

 5. Eftersom vi håller på att bygga nytt sommarhus, som ska stå färdigt 1 juni, så är planen att hänga där och färdigställa allt i sommar. Sedan blir det ju kanske inte så som vi hade tänkt oss, med vänner på besök osv, men vi kommer att ha att göra ändå.

  Lämnar alltid utrensade kläder och saker till Erikshjälpen. Tycker att det känns bra att lämna till någon annan.

  Gilla

 6. Hoppas på en varm sommar så man kan vara ute mycket och sola och må gott.😊
  Blir det inga resor i år, ja då är det så och det får bli lite kortare turer i närområdet istället. 🙂
  Skänker alltid kläder då jag rensar.

  Gilla

 7. Jag ser fram emot att bli faster i slutet av juni 😍 tycker det är perfekt att passa på att rå om sig själv lite – kropp & knopp! Jag brukar skänka till klädsamlingar eller använda mig av sellpy 🙂

  Gilla

  1. Jag ser framemot att njuta av min trädgård och min altan. I två år har vi varit långliggare på en camping, det är jättemysigt men jag saknar alltid min trädgård och altan. Sen ser jag framemot att åka till stranden med barnen, alltid lika mysigt att vara vid havet.
   Förhoppningsvis blir det även någon runda med husvagnen.
   Mina kläder skänker jag oftast bort, antingen till någon jag känner eller så åker det till Erikshjälpen. Jag slänger bara sånt som är trasigt eller på annat sätt dåligt.

   Gilla

 8. Vi har lyxen att ha en koloni dör vi kan vara hela sommaren. Vi är där om helgerna så gott vi kan. Så as we spela, sitter jag i trädgården och skriver.
  När jag rensar kläder så säljer jag på tradera. Ibland går det bra ibland inte alls. Dotterns små xs/s kläder är svårast
  Kram Kajsa

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s